Ds. Ouwehand heeft beroep aangenomen

5 april 2024

Maandag 11 maart heeft de kerkenraad besloten een beroep uit te willen brengen op ds. B.J.W. Ouwehand uit Andel.

Het beroep is ingegaan op 16 maart. Op zondagmorgen 17 maart ging ds. Ouwehand bij ons voor en was er na de dienst een nadere kennismaking.

Vandaag heeft ds. Ouwehand ons meegedeeld dat hij het beroep van Scherpenzeel aanneemt.

We danken God en zien ernaar uit dat we binnen afzienbare termijn weer 2 predikanten hebben. We bidden ook voor de gemeente Andel die haar predikant kwijt raakt en voor de andere gemeenten die een beroep op ds. Ouwehand hadden uitgebracht. Bidt u mee?

Even voorstellen
Wij zijn familie Ouwehand en wonen op dit moment in het Brabantse dorpje Andel. Onze oudste zoon heet Jesse en hoopt dit jaar zijn vwo-diploma te behalen. Hij werkt veel en investeert daarnaast ook de nodige tijd in zijn relatie met Carina. Onze middelste zoon heet Arne. Hij is de fotograaf van het gezin en houdt erg van de natuur. Dan hebben we ook nog Boaz, de jongste telg van het gezin. Boaz houdt van voetbal en doet graag al volwaardig mee met zijn grote broers. Hanneke doet de administratie van de fysio op het dorp. En ik ben natuurlijk predikant. Als domineesgezin is de toekomst altijd wat onzeker. Natuurlijk niet onzekerder dan die van iemand anders, maar we worden er in een periode als deze wel nadrukkelijk mee geconfronteerd. We hopen daarom ook dat jullie in deze periode voor ons zullen bidden.

fam. Ouwehand


Meer informatie:
Pieter Verrips
033-2771161
scriba@hervormdscherpenzeel.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht