Daniëlle Davelaar in Zuid Afrika

Vanuit onze gemeente is Daniëlle in december 2019 namens de GZB uitgezonden naar Zuid Afrika.

Daniëlle is als social worker (maatschappelijk werker) verbonden aan Choices, een crisiscentrum voor zwangere vrouwen, dit centrum ligt ongeveer 40 kilometer ten oosten van Kaapstad. Choices biedt hulp aan zwangere vrouwen die vanwege hun slechte levensomstandigheden een abortus overwegen. Samen met de zwangere vrouwen wordt gekeken of er een alternatief is voor de keuze van een abortus. Het verlangen van Daniëlle is dat elke vrouw die voor hulp bij Choices komt, zich veilig en gehoord voelt. Als professionele hulpverlener wil Daniëlle door middel van gesprekken haar cliënten helpen zodat zij Gods liefde mogen ervaren. Daarnaast wil ze toekomstige hulpverleners gaan trainen en de huidige hulpverleners toerusten.

Ook wil Daniëlle de hulpverlening van Choices verbreden door het bieden van een zwangerschapsecho's, post-abortus hulpverlening en vaardigheidstrainingen voor de cliënten.

Als je meer wilt lezen over de missie van Daniëlle: www.gzb.nl/oogvoorjou, ook kan je haar volgen op facebook: www.facebook.com/OogvoorjouinZuidAfrika

De Thuisfront Commissie (TFC) zal het contact met Daniëlle onderhouden en haar uitzending blijvend onder de aandacht van onze gemeente brengen. Leest u de nieuwsbrief en de gebedsbrief al?

De TFC bestaat uit Peter Overvest, Guido Kraaijveld, Linda Davelaar, Nathalie van Elst, Dianne van Ginkel en Gijsbert van Sijpveld.

Voor meer informatie kunt u bij hen terecht, stuur een mailtje naar tfc.danielle@gmail.com of volg de TFC op de kerk-app...!

Het adres van Daniëlle in Zuid Afrika is: Daniëlle Davelaar, PO Box 3486, Somerset West 7129, Western Cape, South Africa

Als gemeente willen we Daniëlle ondersteunen door meeleven, meebidden en geven. Doet u mee?
> Geef je op voor de nieuwsbrief van Daniëlle Davelaar.
> Download de laatste gebedsbrief
> Bestel kaarten voor het werk van Daniëlle

Meeleven kan onder andere door een kaartje te sturen. Haar adres
Daniëlle Davelaar, PO Box 3486, Somerset West 7129, Western Cape, South Africa

Meebidden kan door je aan te melden voor de gebedsbrief. Stuur dan een mailtje naar tfc.danielle@gmail.com

Meegeven kan online via de site van de GZB (daar treft u een doneerbutton aan of op NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen o.v.v. TFC Daniëlle Davelaar, Zuid-Afrika. Of in de kerk tijdens de collectes die voor het werk van Daniëlle worden gehouden. De TFC heeft ook een rekeningnummer, deze zal bij acties gebruikt gaan worden: NL81RABO0358186714 t.n.v. Diaconie Herv. Gem. Scherpenzeel o.v.v. TFC Daniëlle.