Jeugd Team (JT)

Voor jou!

Het Jeugd Team is er vooral voor jou: Als je 13, 15 of 17 jaar bent, komt er iemand van het Jeugd Team bij je langs, tenminste... als jij dat goed vindt natuurlijk. Een half uurtje praten over bijv. school, club of kerk, je hobby’s of andere dingen waar je enthousiast over bent. Gewoon even vragen hoe het met je gaat.

Het doel van het Jeugd Team: aandacht voor jou. Ook al is onze gemeente nog zo groot, je hoort er helemaal bij.

Ook buiten deze gesprekken om, willen we er voor je zijn.

Heb je vragen of wil je gewoon eens kletsen, neem dan contact op met de jeugdouderling Willem van Vlastuin - 06 25 03 75 61 willemvanvlastuin@hervormdscherpenzeel.nl - of de andere leden van het team.

Het Jeugd Team bestaat uit verschillende personen; hieronder stelt iedereen zich even kort voor.

Jeugd Team - Marita EilanderMarita Eilander
Ik ben Marita Eilander, getrouwd met Wim en we hebben 3 kinderen, Johan, Mirjam en Bart. Ik werk een paar dagen in de week op de christelijke basisschool “Korenmaat” en daar heb ik het goed naar m’n zin.

Toen ik werd gevraagd voor het Jeugd Team, was ik meteen enthousiast. Ik vind het belangrijk dat jij weet dat we in de kerk en daarbuiten aandacht voor je hebben.

Dus als je iets kwijt wilt, of gewoon even gezellig kletsen... op Roeterskamp 19 ben je altijd welkom!! Natuurlijk wil ik ook graag bij je langs komen. Tot een volgende keer!

Groetjes

Marita - 0629913868 - m.eilander@hervormdscherpenzeel.nl

Jeugd Team - Wilma LokhorstWilma Lokhorst
Ik ben Wilma Lokhorst, ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Ik ben al vanaf mijn jeugd lid van de Hervormde kerk en ken dus best wel wat mensen. Maar het lukt niet om met iedereen persoonlijk te kletsen.

Daarom lijkt het me leuk om jou via deze weg te ontmoeten. Persoonlijke aandacht voor jou, omdat ik het belangrijk vind om er echt even voor je te zijn!

Wilma Lokhorst - 06-22218336 - Wilma.lokhorst@gmail.com

Albert SchimmelAlbert Schimmel
Ik ben Albert Schimmel, ik ben getrouwd met Wilma.
Samen hebben we 3 kinderen: Bart, Joanne en Jochem.
Door de weeks ben ik druk in de weer met grote machines, want wij (Wilma en ik) hebben namelijk een loonbedrijf.

Ik hoop jullie te bezoeken om jullie beter te leren kennen.
Maar mocht je al eerder ergens mee zitten, dan mag je me altijd benaderen, per mail of telefoon.

Albert Schimmel - 06-53205205 - info@schimmel-overberg.nl

Jeugd Team - Willem van VlastuinWillem van Vlastuin - jeugdouderling
Ik ben Willem van Vlastuin. Ik ben vader van 3 kinderen en woon in Renswoude. Voor mijn boterham probeer ik in het dagelijks leven auto’s te verkopen.

Sinds september 2017 ben ik als jeugdouderling betrokken bij het Jeugd Team. Wij willen als Jeugd Team om “onze” jongeren heen staan en van hieruit de verbinding leggen met onze gemeente.

Mochten jullie eens zitten met een vraag of probleem, loop gerust eens bij mij op het werk binnen. Jullie zijn van harte welkom op Holleweg 20.

Met vriendelijke groet,

Willem van Vlastuin - 06-25037561 - willemvanvlastuin@hervormdscherpenzeel.nl

Maria van WolfswinkelMaria van Wolfswinkel
Ik ben Maria van Wolfswinkel, getrouwd met Ronald en samen met onze dochter Myrthe wonen we in Renswoude. Naast mijn leven thuis werk ik met plezier in Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem als apothekersassistente op de verpleegafdelingen.
Zomer 2018 ben ik gevraagd om bij het Jeugd Team te komen, ik heb zin om te starten en zo jullie te leren kennen en een luisterend oor of praatmaatje te willen zijn.

Ik ben graag actief bezig, maar kan ook prima even lekker op de bank zitten en kletsen, dat komt goed uit, zo kunnen we altijd kiezen wat we doen als ik bij je op bezoek kom.
Ik ben meestal telefonisch bereikbaar, maar je kunt me ook altijd mailen.

Bel of mail gerust!

Maria van Wolfswinkel - 0636484074 - vanwolfswinkel@gmail.com