Jeugd Team (JT)

Voor jou!

Het Jeugd Team is er vooral voor jou: Als je 13, 15 of 17 jaar bent, komt er iemand van het Jeugd Team bij je langs, tenminste... als jij dat goed vindt natuurlijk. Een half uurtje praten over bijv. school, club of kerk, je hobby’s of andere dingen waar je enthousiast over bent. Gewoon even vragen hoe het met je gaat.

Het doel van het Jeugd Team: aandacht voor jou. Ook al is onze gemeente nog zo groot, je hoort er helemaal bij.

Ook buiten deze gesprekken om, willen we er voor je zijn.

Heb je vragen of wil je gewoon eens kletsen, neem dan contact op met de jeugdouderling Willem van Vlastuin - 06 25 03 75 61 willemvanvlastuin@hervormdscherpenzeel.nl - of de andere leden van het team.

Het Jeugd Team bestaat uit verschillende personen; hieronder stelt iedereen zich even kort voor.

Jeugd Team - Evert van BarneveldEvert van Barneveld
Ik ben Evert van Barneveld, 48 jaar, getrouwd met Ria. We hebben 2 dochters en een zoon.

We hebben een boerderij op De Haar in Scherpenzeel,waar Ria en ik samen het werk doen .

Sinds kort maak ik deel uit van het Jeugd Team, en hoop jullie vanuit hier te gaan ontmoeten.

Evert van Barneveld - 06-27452348 -riaenevert@gmail.com

Jeugd Team - Marita EilanderMarita Eilander
Ik ben Marita Eilander, getrouwd met Wim en we hebben 3 kinderen, Johan, Mirjam en Bart. Ik werk een paar dagen in de week op de christelijke basisschool “Korenmaat” en daar heb ik het goed naar m’n zin.

Toen ik werd gevraagd voor het Jeugd Team, was ik meteen enthousiast. Ik vind het belangrijk dat jij weet dat we in de kerk en daarbuiten aandacht voor je hebben.

Dus als je iets kwijt wilt, of gewoon even gezellig kletsen... op Roeterskamp 19 ben je altijd welkom!! Natuurlijk wil ik ook graag bij je langs komen. Tot een volgende keer!

Groetjes

Marita - 0629913868 - m.eilander@hervormdscherpenzeel.nl

Jeugdteam: Marco van den EssenburgMarco van den Essenburg
Mijn naam is Marco van den Essenburg.
Ik ben 47 jaar en ben al bijna 25 jaar getrouwd met Anja.
Wij hebben een zoon Chiel van 18 jaar en een dochter Anne van 13 jaar.

Wij hebben een bouwbedrijf in Scherpenzeel.
Ik werk daar de hele week en Anja een paar dagen per week.

Ik maak deel uit van het Jeugd Team, en hoop met een aantal van jullie een afspraak te kunnen maken voor een leuk en misschien wel nuttig gesprek.

Als jullie niet op de afspraak kunnen wachten, ofwel mij gewoon eerder nodig hebben, dat kan voor van alles zijn, dan mag je me altijd bellen of mailen.

Marco van den Essenburg:
Mobiel nr.: 06-233 444 24
Mail: mvde@bouwbedrijfosnabrugge.nl

Jeugd Team - Wilma LokhorstWilma Lokhorst
Ik ben Wilma Lokhorst, ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Ik ben al vanaf mijn jeugd lid van de Hervormde kerk en ken dus best wel wat mensen. Maar het lukt niet om met iedereen persoonlijk te kletsen.

Daarom lijkt het me leuk om jou via deze weg te ontmoeten. Persoonlijke aandacht voor jou, omdat ik het belangrijk vind om er echt even voor je te zijn!

Wilma Lokhorst - 06-22218336 - Wilma.lokhorst@gmail.com

Albert SchimmelAlbert Schimmel
Ik ben Albert Schimmel, ik ben getrouwd met Wilma.
Samen hebben we 3 kinderen: Bart, Joanne en Jochem.
Door de weeks ben ik druk in de weer met grote machines, want wij (Wilma en ik) hebben namelijk een loonbedrijf.

Ik hoop jullie te bezoeken om jullie beter te leren kennen.
Maar mocht je al eerder ergens mee zitten, dan mag je me altijd benaderen, per mail of telefoon.

Albert Schimmel - 06-53205205 - info@schimmel-overberg.nl

Martin Veenendaal
Mijn naam is Martin Veenendaal en sinds 2011 lid van het Jeugd Team. Ik ben getrouwd met Alita en samen hebben we één dochter: Gerlise.

Naast het kerkenwerk zet ik mij ook in voor de regionale radio-omroep Midland FM. Elke zaterdag kun je mij als voetbalverslaggever langs het veld van Valleivogels vinden. Tevens ben ik sinds 2012 voorzitter van de supportersclub “Alle Vogels Vliegen”. Voetbal, geloof en jongeren zijn woorden die bij mij passen en deze woorden komen ook tot stand bij Ambassadors Football. Deze wereldwijde christelijke organisatie brengt Gods Liefde door middel van voetbal. Sinds september 2015 ben ik voorzitter van de Nederlandse tak: Ambassadors Football Holland.

Jeugd Team - Martin Veenendaal

Binnen het Jeugd Team hebben we aandacht voor de jeugd. Gewoon even gezellig bijkletsen, naar je te luisteren of samen iets ondernemen. En juist deze twee kernwoorden, aandacht en jeugd, spreken mij ontzettend aan. Ik vind het erg belangrijk om er voor de jeugd te zijn. Natuurlijk is daar een drijfveer voor nodig en zijn ook andere kernwoorden voor mij van groot belang. God, geloof, kerk, doop, zijn een aantal van deze woorden. Het is bijzonder om te zien dat we naar elkaar mogen omzien. Oor en oog voor elkaar hebben, dat is super belangrijk! Juist in deze tijd!

Het lijkt met ontzettend leuk om elkaar eens te ontmoeten! Mocht je (geloofs)vragen hebben of je wilt gewoon eens een luisterend oor: contacten kan altijd!!

Hartelijke groet,

Martin Veenendaal - 06 - 20 81 76 86 - mlveenendaal@hetnet.nl

Willem van Vlastuin - jeugdouderling
Ik ben Willem van Vlastuin. Ik ben vader van 3 kinderen en woon in Renswoude. Voor mijn boterham probeer ik in het dagelijks leven auto’s te verkopen.

Jeugd Team - Willem van Vlastuin

Sinds september 2017 ben ik als jeugdouderling betrokken bij het Jeugd Team. Wij willen als Jeugd Team om “onze” jongeren heen staan en van hieruit de verbinding leggen met onze gemeente.

Mochten jullie eens zitten met een vraag of probleem, loop gerust eens bij mij op het werk binnen. Jullie zijn van harte welkom op Holleweg 20.

Met vriendelijke groet,

Willem van Vlastuin - 06-25037561 - willemvanvlastuin@hervormdscherpenzeel.nl

Maria van WolfswinkelMaria van Wolfswinkel
Ik ben Maria van Wolfswinkel, getrouwd met Ronald en samen met onze dochter Myrthe wonen we in Renswoude. Naast mijn leven thuis werk ik met plezier in Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem als apothekersassistente op de verpleegafdelingen.
Zomer 2018 ben ik gevraagd om bij het Jeugd Team te komen, ik heb zin om te starten en zo jullie te leren kennen en een luisterend oor of praatmaatje te willen zijn.

Ik ben graag actief bezig, maar kan ook prima even lekker op de bank zitten en kletsen, dat komt goed uit, zo kunnen we altijd kiezen wat we doen als ik bij je op bezoek kom.
Ik ben meestal telefonisch bereikbaar, maar je kunt me ook altijd mailen.

Bel of mail gerust!

Maria van Wolfswinkel - 0636484074 - vanwolfswinkel@gmail.com