Zing mee in het Joh.de.Heer-koor

7 juli 2023

Ook in 2023 organiseer ik n.a.v. de dienstenveiling weer een 'Joh-de-Heerzangavond': samen zingen uit de bundel van Joh. de Heer die in een groot deel van de twintigste eeuw tot veel zegen is geweest.

Dit jaar hebben we de zangavond gepland op zaterdag 4 november.

Heb je je nog niet opgegeven voor het gelegenheidskoor dat de zang deze avond zal leiden? Dat kan nog steeds! Neem even contact met mij op via info@pverrips.nl of 033 277 1161.

In de aanloop naar de zangavond gaan we 4 keer met elkaar de liederen doornemen. We doen dit in september en oktober op donderdagavond. Alleen deze avonden zijn al bijzonder. We maken samen kennis met de liederen die aangedragen zijn door de zangers die zich op de voorjaarsmarkt hebben opgegeven. Samen zingen we, soms nog aarzelend, soms met meer zekerheid: we worden in die liederen steeds weer bepaald bij de grote genade van onze God die de evangelist uit Rotterdam in de vorige eeuw heeft verwoord.

Voor de Joh. de Heer-zangavond op zaterdag 4 november gaan we 4 keer oefenen op donderdagavond: 14 en 28 september, 19 oktober en 2 november. We beginnen steeds om kwart voor acht in de kerk


Meer informatie:
Pieter Verrips
0332771161
info@pverrips.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht