Psychosociale hulpverlening

7 juli 2023

De vakantieperiode staat voor de deur. Een periode waarin we afstand mogen nemen van het werk, opleiding, school en andere verplichtingen. Vaak is de vakantieperiode ook een periode van bezinning. Een terugblik op het afgelopen jaar. Hopelijk kijkt u terug op waardevolle herinneringen maar misschien zijn zorgen en verdriet? Het is goed om anderen hierbij te betrekken zoals familie en vrienden. Als u merkt dat er meer nodig is, kan professionele hulpverlening een mogelijkheid zijn.

Het DMW (Diaconaal Maatschappelijk Werk) Scherpenzeel wil graag een luisterend oor met professionele hulp bieden. Wacht niet te lang met hulp inschakelen want zorgen blijven zich vaak opstapelen. Zorgen delen maakt de last lichter.

Wij bieden hulpverlening vanuit christelijk perspectief. Moeilijkheden hebben vaak effect op het geloofsleven, daarom is er tijdens de gesprekken ruimte om hierover te praten.

De hulpverlening is laagdrempelig, u heeft geen verwijzing nodig. Er zijn geen gesprekskosten voor inwoners van Scherpenzeel. Het is mogelijk om u aan te melden voor een éénmalig advies gesprek of voor een langer traject. Van harte welkom. Hartelijke groet,

Psychosociaal Hulpverlener: Henriëtte van der Linden
Werkdag: dinsdag in Scherpenzeel/Woudenberg, woensdag in Huizen
Telefoonnummer: 06-19731903 (dinsdag en woensdag)
E-mail: hvdlinden@stichtingschuilplaats.nl
Voor meer info en aanmeldingen: www.stichtingschuilplaats.nl of 0318-547870


Dit is een nieuwsbericht van Diaconaal Maatschappelijk werk

Terug naar het nieuwsoverzicht