Diaconaal Maatschappe­lijk Werk

1 juli 2022

Tijdens de zomer is er hopelijk een periode van rust aangebroken. Tijd om met gezin, vrienden en familie door te brengen, tijd voor ontspanning en bezinning. Hopelijk ook een tijd om meer met de Bijbel en het geloof bezig te zijn. Vaak blikken we tijdens deze periode terug; wat zou je willen vasthouden van het afgelopen jaar en wat kun je beter anders doen? Ik gun iedereen een goede zomerperiode toe. Tegelijkertijd, als er zorgen zijn, dan neem je deze ook mee. Niet voor iedereen is het zo ontspannen. Merk je dat de zorgen groot worden en deze je dagelijks leven beÔnvloeden? Praat hierover met anderen. Het kan ook goed zijn om professionele hulp in te schakelen.

Er kunnen zorgen zijn zoals relatieproblemen, opvoedingsvragen, een gebrek aan zelfvertrouwen, rouw, identiteitsvragen. Voor deze en andere vragen kun je terecht bij het Diaconaal Maatschappelijk Werk Scherpenzeel.

Wij bieden laagdrempelige psychosociale hulpverlening vanuit christelijk perspectief. We bespreken met elkaar hoe jij jouw geloof een plek wilt geven in de hulpverleningsgesprekken.

De gesprekken zijn kosteloos voor inwoners van Scherpenzeel. Voor mensen uit de regio geldt een regiotarief, zie onze website. U en jij bent van harte welkom.

HenriŽtte van der Linden

Contactgegevens

Psychosociaal hulpverlener: HenriŽtte van der Linden
Werkdag: dinsdag
Telefoonnummer: 06-19731903 (dinsdag en woensdag)
E-mail: hvdlinden@stichtingschuilplaats.nl
Voor info en aanmeldingen: stichtingschuilplaats.nl/locaties/regio-utrecht / 0318-547870
Locatie: Marktstraat 3A Scherpenzeel


Dit is een nieuwsbericht van Diaconaal Maatschappelijk werk

Terug naar het nieuwsoverzicht