Diaconaal Maatschappe­lijk Werk

15 februari 2022

We leven in een onzekere tijd. Eigenlijk is dat altijd al zo maar door de huidige situatie rondom corona, de oorlogen die er zijn en de klimaatcrisis worden we extra met onze neus op de feiten gedrukt. We hebben elkaar daarom extra hard nodig. Praat met anderen over wat je bezig houdt en waar je je zorgen om maakt. En bid met elkaar, omdat we mogen geloven en vertrouwen dat de Heere God alles in Zijn handen houdt. Voel jij je hierin alleen staan? Merk je dat de zorgen te groot worden en deze je dagelijks leven beÔnvloeden? Dan kan het goed zijn om hierbij professionele hulpverlening in te schakelen.

Er kunnen ook zorgen zijn zoals relatieproblemen, opvoedingsvragen, een gebrek aan zelfvertrouwen, rouw, identiteitsvragen. Voor deze en andere vragen kun je terecht bij het Diaconaal Maatschappelijk Werk Scherpenzeel.

Wij bieden laagdrempelige psychosociale hulpverlening vanuit christelijk perspectief. We bespreken met elkaar hoe jij jouw geloof een plek wilt geven in de hulpverleningsgesprekken.

De gesprekken zijn kosteloos voor inwoners van Scherpenzeel. Voor mensen uit de regio geldt een regiotarief, zie onze website.
U en jij bent van harte welkom, hartelijke groet,

HenriŽtte van der Linden

Contactgegevens

Psychosociaal hulpverlener: HenriŽtte van der Linden
Werkdag: dinsdag
Telefoonnummer: 06-19731903 (dinsdag en woensdag)
E-mail: hvdlinden@stichtingschuilplaats.nl
Voor info en aanmeldingen: stichtingschuilplaats.nl/locaties/regio-utrecht / 0318-547870
Locatie: Marktstraat 3A Scherpenzeel


Dit is een nieuwsbericht van Diaconaal Maatschappelijk werk

Terug naar het nieuwsoverzicht