Diaconaal Maatschappe­lijk Werk

17 september 2021

In het afgelopen jaar heeft het Diaconaal Maatschappelijk Werk naast de lokale functie ook een regiofunctie gekregen. Dat betekent, dat mensen uit de regio Utrecht bij het Diaconaal Maatschappelijk Werk terecht kunnen voor gesprekken. Samen met collega Christine van Gemerden, werkzaam voor DMW Woudenberg, wordt deze regiofunctie voor Stichting Schuilplaats vormgegeven als DMW regio Utrecht. Om die reden is er ook gezocht naar een gezamenlijke werkruimte. Het DMW gaat gebruik maken van 2 ruimten die beschikbaar zijn gesteld in de Maranathakerk in Woudenberg. Vooralsnog kunnen mensen uit Scherpenzeel zowel in Scherpenzeel als in Woudenberg terecht voor een gesprek. De gesprekken blijven kosteloos voor de inwoners van Scherpenzeel.

Bezoekadres Scherpenzeel: Marktstraat 3-A
Bezoekadres Woudenberg: Franshalslaan 21
Telefoonnummer: 0318 – 547870 (advies en informatie nummer) 06 – 19731903 (op dinsdag en woensdag) hvdlinden@stichtingschuilplaats.nl

Hartelijke groet,