Nieuwe plek voor rommel­markt gezocht

2 mei 2024

Gezien de huidige bouwkundige staat van het pand aan de Nieuwstraat en de toekomstige plannen voor deze locatie heeft de gemeente besloten de huurovereenkomst niet meer te verlengen. Dit betekent dat na 10 jaar elders en na 15 jaar op de huidige locatie er een einde dreigt te komen aan het bestaan van de rommelmarkt. Wanneer er, voor het eind van het jaar, geen andere locatie wordt gevonden.

Dat zou een groot gemis zijn, ook omdat een groot deel van de medewerkers wel door willen en de rommelmarkt een grote sociale cohesie kent. Dorpsgenoten komen al jaren regelmatig, soms wekelijks, even langs of er wat van hun gading te vinden is. Naast het sociale aspect voorziet de rommelmarkt ook in een brede behoefte van gebruikte spullen. Wat voor de één niet meer van waarde is kan voor de ander heel welkom zijn en zo wordt voorkomen dat het op de, toch al grote, afvalberg verdwijnt.

Waar zijn we naar op zoek? U kunt ons helpen met ca. 400 m² te huren opslagruimte in of in de directe omgeving van Scherpenzeel. Enige parkeergelegenheid bij het pand is een voorwaarde. Eventuele noodzakelijke of gewenste verbeteringen aan het pand, voor rekening van huurder, zijn bespreekbaar.

Heeft u een ruimte beschikbaar om te verhuren of weet u iemand die misschien bereid is een opslagruimte te verhuren, dan houden we ons van harte aanbevolen. U kunt contact opnemen met


Meer informatie:
Wout van de Kleut
06 52 55 35 62
wvandekleut@hervormdscherpenzeel.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht