Vergadering kerkenraad

11 september 2020

Op maandag 31 augustus vergaderde de kerkenraad. In verband met de corona-crisis was het een bijzondere vergadering - de eerste sinds lange tijd. Op ruime afstand zaten we in de grote benedenzaal van Philalethes.

Aan het begin van de vergadering bepaalde ds. Bergshoeff als waarnemend voorzitter ons bij Openb. 3 : 1-6. We spraken intensief door over de relevantie van het evangelie voor deze tijd.

Op de agenda stonden verder diverse praktische punten. Twee ervan waren de organisatie van de viering van het Heilig Avondmaal op zondag 6 september en de start van het winterseizoen.
We zijn dankbaar dat we de mogelijkheden hebben om als gemeente het Heilig Avondmaal weer te vieren. En ik denk namens vele gemeenteleden te spreken als ik degenen die actief betrokken waren bij de organisatie hartelijk dank voor de mooie viering.

Er zal als start van het winterseizoen geen gemeenteweekend zijn zoals de achterliggende jaren. Wel hopen we als kerkenraad dat alle verenigingen en commissies binnen de geboden mogelijkheden 'zo gewoon mogelijk' van start zullen gaan. De kerkrentmeesters zijn degenen die de kaders samen met de verenigingen en commissies in de gaten zullen houden.

We bidden dat ook dit seizoen onze trouwe God met Zijn Geest in onze gemeente zal werken zodat wij allen vrucht dragen tot eer van Zijn naam en opbouw van het Koninkrijk van God.

Dit is een nieuwsbericht van de kerkenraad

Meer informatie:
Pieter Verrips