Vergadering kerkenraad

15 juli 2022

Aansluitend aan de bevestigingszondag op 3 juli vergaderde de kerkenraad op maandag 4 juli. Natuurlijk was dit voor de nieuwe ambtsbroeders een belangrijk moment om ook praktisch het ambtswerk te starten. De broeders die op 3 juli afscheid genomen hebben, werden deze vergadering uitgezwaaid. Gelukkig mogen we constateren dat we heb niet kwijt zijn... Ze blijven actief lid van onze gemeente en bij sommige (praktische) taken kunnen we weer 'gewoon' een beroep op hen doen. Het is fijn dat we zo als hele gemeente onze roeping kunnen vormgeven.

In het pastoraat zijn ook bezoekbroeders actief. Ze dienen in een belangrijke taak, maar zijn geen onderdeel van de kerkenraad (geen vergaderingen..., hoe heerlijk is dat!). Deze kerkenraadsvergadering heeft Pieter Kuiper de gelofte van geheimhouding afgelegd om als bezoekbroeder te dienen in wijk 13 - vroeger noemden we die wijk simpel "de Maatjes" maar sinds de ontwikkeling van "Akkerwinde" is dit een wijk geworden waar veel gemeenteleden leven! Br. Pieter Kuiper is de rechterhand van wijkoudering Arco Herrebout.

Dit is een nieuwsbericht van de kerkenraad

Meer informatie:
Pieter Verrips