Terugblik verlof familie Mkhweru

26 januari 2024

De maand december stond voor DaniŽlle, Victor en Jackson in het teken van het langverwachte verlof in Nederland. In de afgelopen jaren waren ze telkens een korte periode in Nederland geweest en het was erg fijn nu 5 weken in Nederland met de gemeente en zeker ook met familie en vrienden door te brengen. Tijdens dit verlof werd afscheid genomen van de GZB en werd een presentatieavond gehouden. Mocht u dit gemist hebben, vertellen we in dit bericht wat meer hierover.

Op 7 december hielden DaniŽlle en Victor een presentatieavond in Philalethes en mochten ze delen over hun werkzaamheden in de afgelopen jaren en de plannen voor de toekomst. Ze vertelden over de zwangerschap en de complicaties die daarbij kwamen kijken, waardoor DaniŽlle een tijd in het ziekenhuis heeft gelegen, maar uiteindelijk door Gods wonderlijke werken Jackson in goede gezondheid geboren kon worden.

Ook mocht DaniŽlle de werkzaamheden bij Choices overdragen en afronden. Maar op het vlak van hulp bij ongeplande zwangerschap is nog meer hulp nodig en daar voelt DaniŽlle een roeping voor de komende tijd. Ze wil voor vrouwen waarvoor reguliere klinieken te ver weg zijn toch een locatie geven waar ze praktisch, emotioneel en geestelijke begeleiding ontvangen.

De komende tijd gaan DaniŽlle en de TFC aan de slag om dit project verder uit te werken en te zoeken naar een partnerorganisatie om dit project mee uit te voeren. Wilt u tot die tijd met donaties of gebeden betrokken blijven? Stuur dan een mail naar tfc.danielle@gmail.com.


Zie ook: Zendings- en evangelisatiecommissie

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht