VakantieBijbel­Week 2020

26 juni 2020

Voor de eerste week van de zomervakantie staat de 34e editie van de VakantieBijbel­Week (VBW) op de planning. Al jaren is de VBW een begrip in het dorp en altijd druk bezocht door een grote groep kinderen en elk jaar krijgen we hulp van vele vrijwilligers.

Al enige tijd zijn we in de greep van het coronavirus wat ervoor heeft gezorgd dat kerkdiensten, evenementen enz. niet door kunnen gaan. Als commissie hebben we met pijn in het hart hierdoor moeten besluiten om de VakantieBijbelWeek voor deze zomer niet door te laten gaan. We zien geen mogelijkheid om de VBW zo te organiseren zoals we dat gewend zijn. Gezien de situatie en de hoeveelheid personen vinden wij het daarnaast ook niet verantwoord.

Maar…. we gaan natuurlijk wel ons best doen om de VakantieBijbelWeek bij de kinderen thuis te brengen.

De leerlingen van de Korenmaat, de Glashorst en de Wegwijzer (Overberg) zullen van ons een goodiebag ontvangen met daarin o.a. knutselmateriaal. Voor kinderen die niet op een van deze scholen zitten is er de mogelijkheid om t/m 30 juni aan te melden via vakantiebijbelweek.nl/aanmelden.

Daarnaast zal er elke dag een online-editie van de VBW te zien zijn via onze website en Facebook.

Op deze manier hopen we de VBW bij de kinderen thuis te brengen, zodat er toch nog een VBW is dit jaar! En hopen wij veel kinderen te bereiken en ze een leuke start van de vakantie te geven.


Zie ook: Vakantiebijbelweek

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht