Vakantiebijbelweek

Ieder jaar wordt in de eerste week van de zomervakantie een week georganiseerd voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar. Vier ochtenden worden aan de hand van het jaarthema liederen gezongen, toneelstukjes gespeeld, wordt er geknutseld en natuurlijk een bijbelverhaal verteld.

Op maandagochtend worden de kinderen op verschillende locaties in Scherpenzeel opgehaald met de stoomtrein. Wat in eerste instantie is bedoeld voor kinderen die weinig of niets van de Bijbel weten, blijkt ook een fijn begin van de vakantie voor kinderen die (wekelijks) de kerk bezoeken.

Verdere activiteiten zijn een familiepuzzeltocht, een filmavond voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar en een slotavond in Kulturhus ‘De Breehoek’ voor iedereen die belangstelling heeft. De week wordt op zondag afgesloten met een themadienst in de Grote Kerk aan het Kerkplein. Deze themadienst begint om 9.30 uur.

De Vakantiebijbelweek heeft een eigen website: www.vakantiebijbelweek.nl.

Contact

Meer informatie:
Corné van Dijk
06 22293202
corne_vandijk@outlook.com

Voor al onze voornemens geldt: zo de Heere wil en wij leven.

Nieuws

VakantieBijbel­Week 2020 - 26 juni 2020
Voor de eerste week van de zomervakantie staat de 34e editie van de VakantieBijbel­Week (VBW) op de planning. Al jaren is de VBW een begrip in het dorp en altijd druk bezocht door een grote ... Lees verder >>>

SchatRijk door VBW - 2 augustus 2019
We kijken terug op een gezellige VakantieBijbelWeek (VBW) Elke ochtend kwamen er ongeveer 250 kinderen naar de Breehoek om te zingen, te knutselen en te luisteren naar een bijbelverhaal. Ze... Lees verder >>>