Kom maar, er staat een komma

23 december 2016

Dacht je nu werkelijk dat er een punt staat, omdat jij er een punt achter hebt gezet!? Zomaar een dikke punt! Een punt achter je relatie. Een punt achter jarenlange vriendschap. Een punt achter het gaan naar de kerk. Of een punt achter je geloof of zelfs een punt achter je leven. Vastgelopen situaties: Uit... kapot... stuk... punt.

Punten zetten. Maar wie zijn wij eigenlijk dat we zomaar punten zetten? Eens zet God een punt achter ons leven. Maar tijdens ons leven wil God in Zijn genade, telkens onze punten in komma’s veranderen. Het leven is nog niet voorbij…. Nog is er een kans op verandering, op herstel.

(Overgenomen uit “Geen Punt” van Gerry Velema-Drent)

Zo rond oud en nieuw hebben we goede voornemens. Als u een punt hebt gezet achter uw levenssituatie, wil God daar in genade een komma van maken. Hij spreekt over herstel van alle dingen. Wilt u in 2017 op zoek naar uw komma? Neem dan contact met ons op. Dit kan via uw wijkpredikant of wijkouderling. Rechtstreeks bellen naar de contactpersoon kan ook. Dit is Willie van de Kleut, tel. 033-277 40 84. Neemt u liever contact op per mail, dan kan dit door te mailen naar vertrouwenspersonen@hervormdscherpenzeel.nl


Zie ook: Vertrouwenspersonen

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht