Een nieuwe school

19 september 2014

Zag u ze ook gaan aan het begin van het nieuwe schooljaar? ’s Morgens vroeg kinderen fietsend naar hun nieuwe school. Voor het eerst naar het hoger onderwijs. Zie ze gaan met grote rugtassen op hun fietsen. Welke verwachtingen zullen ze hebben? Veel wordt anders, nieuwe school, nieuwe klasgenoten, ieder uur van lokaal wisselen, langer van huis. De boeken gaan open, schriften worden vol geschreven en de agenda wordt gevuld met huiswerk. Een nieuwe begin.

Hoe is het met ons als ‘grote’ mensen. Hebben wij in onze vakantie nagedacht over een nieuw begin. Misschien denkt u nou met mij gaat alles prima, ik heb geen nieuwe start nodig. Het kan ook zijn dat het in uw leven wel iets anders loopt dan u zou willen. Misschien hebt u ook wel een rugtas op uw schouders hangen. Dat kan een lichte rugtas zijn, maar voor sommigen is dat een hele zware rugtas.

Hoe licht of zwaar die tas ook is, laat die tas niet alleen op uw eigen schouders rusten, maar deel de inhoud van uw tas, dan wordt de last lichter. Door samen op weg te gaan, kan er een nieuw begin komen. Huiswerk, zoeken naar Gods plan met uw leven. Neem gerust contact op met uw predikant of uw wijkouderling. Rechtstreeks bellen naar de contactpersoon kan ook. Dit is Willie van de Kleut, tel. 033 2774084. Neemt u liever contact op per mail dan kan dit door te mailen naar vertrouwenspersonen@hervormdscherpenzeel.nl.


Zie ook: Vertrouwenspersonen

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht