Boos op God

20 juni 2014

We zijn allemaal wel eens boos op iemand. En daar kunnen vele redenen voor zijn. Iemand van wie je iets verwacht had en hij/zij doet het niet. Of juist iemand van wie je iets niet verwacht had. Mensen kunnen ons teleurstellen.

Maar ik heb pas iets meegemaakt. Ik was boos. Boos op God! Ik had al zo vaak ergens om gevraagd, iets heel Bijbels wat ik vroeg. Iets waarvan ik wist dat Hij het wil geven, maar het kwam niet. Waarom niet? Waarom wilde God niet doen wat ik Hem vroeg? Ik dacht toch echt dat er veel mensen beter van zouden worden in geestelijk opzicht.

Boos zijn op God…..mag dat wel? Mensen zijn niet volmaakt, zij zondigen, dus op hen kun je terecht boos zijn. Maar God…Hij doet geen zonden, mag ik dan boos zijn op Hem?

Wilt u hierover (of over wat anders) doorpraten, dan kunt u contact opnemen met de vertrouwenspersonen. Dat kan via uw wijkouderling, predikant of rechtstreeks via de contactpersoon Willie van de Kleut. Tel. 033-277 4084. Of via email vertrouwenspersonen@hervormdscherpenzeel.nl.

Namens de vertrouwenspersonen,
Anja van den Essenburg


Zie ook: Vertrouwenspersonen

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht