Leven met lef

10 januari 2014

Aan het begin van het nieuwe jaar gaan we weer een bijzondere reis tegemoet. In het komende seizoen worden ouderen en jongeren uitgenodigd om “af te reizen” naar Nepal. In het nieuwe diaconale project maken we kennis met dit prachtige land waar de kerk een explosieve groei heeft meegemaakt. Waarom zou je meegaan en meedoen? Omdat door leren van en geven voor een ander de rijkdom van de Heere God vermenigvuldigd wordt! Dat hebben we vorig jaar ook mogen ervaren in het project voor Open Doors, “ Ö wordt vervolgd”. Verrassende ideeŽn en ontmoetingen kwamen daar naar voren, en we hebben dit ervaren als een stukje (ver)binding met elkaar binnen onze gemeente. Op deze manier hopen we het project voor Nepal ook dit jaar weer gemeentebreed op te pakken, en zo jong en oud in te schakelen voor een zelfde doel.

Gemeenteavond 22 januari
Op 22 januari 2014 staat een gemeenteavond gepland, waarop we kennis kunnen maken met het doel van het project. Door middel van filmbeelden reizen we door Nepal en maken we kennis met de christenen daar. We horen bijzondere verhalen, en leren wat wij voor hen kunnen betekenen maar ook wat wij van hen kunnen leren. Er wordt verteld over het project en hoe we er als gemeente mee aan de slag willen en kunnen gaan.

Een aantal dingen staat al gepland, zoals projectavonden bij de clubs, kinderkledingbeurs, een sponsordiner en de voorjaarsmarkt en dienstenveiling.  We hopen dat dit project weer als een “rode draad” door de gemeente zal lopen en we samen iets kunnen betekenen voor onze broeders en zusters in Nepal!

Komen u en jij ook kennis maken met dit bijzondere land? Iedereen is van harte welkom! Woensdag 22 januari in de grote benedenzaal van Philalethes. Inloop vanaf 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur.

Wilt u bidden voor dit gezamenlijke project in Scherpenzeel?

De andere data

• 7 maart Sponsordiner - verzorgd door Between en Basixs
  • 14 maart 2e hands kinderkleding en speelgoedbeurs
  • 16 maart Kerkdienst ďleven met lefĒ - aanvang 9.30 u
  • 16-22 maart Bijbelleesweek
  • 11 april Voorjaarsmarkt met dienstenveiling

Voor meer informatie, ideeŽn of opmerkingen: Dianne Gerritsen tel. 033-2774821 of email dinekejohanna@hotmail.com (namens de werkgroep Diaconaal Project).

Zie ook: Diaconale werkgroep

Terug naar de vorige pagina