GZB-dagboek Een handvol koren 2021

6 november 2020

Hij is weer beschikbaar! Handvol Koren 2021 een dagboekuitgave van de GZB. Iedere dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen over na te denken en één voor persoonlijke bezinning. Het dagboek bevat ook extra's, zoals kinderpuzzels, buitenlandse recepten en verhalen uit landen waar de GZB werkt. Medewerkers zijn predikanten, zendingswerkers en jongerenwerkers.

Een mooi aspect is dat u met de aanschaf van het dagboek ook bijdraagt aan het zendingswerk van de GZB en in het bijzonder dat van Daniëlle Davelaar in Zuid-Afrika.

Als u het dagboekje komende jaar eens wilt proberen, neem dan contact op met Hanneke de Greef van de zendingscommissie - zie gegevens hieonder. We komen dan t.z.t langs om het boekje te brengen en zorgen dat de € 8,- bij Daniëlle terecht komt. Mocht u het boekje ieder jaar bij de ZEC kopen dan komen we dit jaar ook bij u langs, mocht dit niet meer nodig zijn wilt u dit dan ook doorgeven op bovenstaand mailadres?

We zoeken daarnaast nog een aantal vrijwilligers die een aantal adressen langs kunnen gaan om het dagboekje langs te brengen in november/december. Mocht u ons willen helpen dan kunt u zich opgeven via h.degreefhaan@gmail.com Als u meer informatie hierover wilt, horen we het ook graag. Alvast bedankt!


Vijf goede redenen om het dagboekje te kopen:

  1. U koopt niet alleen een mooi dagboekje voor 12,50, maar met de aanschaf steunt u ook nog eens het zendingswerk. 8,- gaat namelijk naar onze zendingsmedewerker Daniëlle Davelaar in Zuid-Afrika
  2. Het is echt een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning. 
    Kent u het dagboekje nog niet? U kunt hier een aantal overdenkingen inzien.
  3. Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje in Gods wereldwijde kerk.
  4. Het dagboek biedt leuke extra's zoals kinderpuzzels, wereldrecepten en verhalen uit de landen waar de GZB werkt.
  5. Met een oplage van 39.000, is 'Een handvol koren' het best verkochte dagboek van Nederland.

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook een GZB-Dagboek voor het komende jaar? Geef dit dan door via deze link of via h.degreefhaan@gmail.com incl. het aantal, adres en dan brengen we het voor het einde van het jaar langs.


Zie ook: Zendings- en evangelisatiecommissie

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht