GZB-dagboek Een handvol koren

2 december 2022

Het dagboekje Hand vol koren van de GZB is er ook weer voor het jaar 2023. Elke dag heeft twee overdenkingen. De overdenkingen zijn uitstekend voor persoonlijke bezinning of in gezinsverband en is ook zeer geschikt voor jongeren. Predikanten, zendingswerkers en mensen die bij jongerenwerk betrokken zijn, hebben hun medewerking aan dit boekje gegeven. De prijs voor het dagboekje is slechts € 13,95 waarvan € 8,00 naar familie De Wit in Schwerin gaat. Als Hervormde Gemeente Scherpenzeel zijn wij deelgemeente van deze familie en het is mooi om hen ook op deze wijze te steunen.

Het boekje is een goede aanvulling op de huisgodsdienst en we hopen met elkaar dat er veel boekjes in onze kerkelijke gemeente verschijnen!

Bestellen van dit boekje kan via Martin Veenendaal (mveenendaal@hervormdscherpenzeel.nl of 06-20817686). We komen dan langs om het boekje te brengen.

Bij de mensen die het boekje jaarlijks kopen, komen we vanzelf aan de deur; u hoeft het boekje dan niet te bestellen.

Vier goede redenen om het GZB Dagboekje 2023 te kopen:

  1. Het dagboek van de GZB is al generaties lang veel mensen tot zegen geweest.
  2. U koopt niet alleen een mooi dagboekje voor 13,95, maar met de aanschaf steunt u ook nog eens het zendingswerk. € 8,- gaat namelijk naar familie De Wit.
  3. Elke dag biedt maar liefst twee overdenkingen: één voor volwassenen en één voor jongeren.
  4. Met een oplage van 39.500 is 'Een handvol koren' het best verkochte dagboek van Nederland.

Zie ook: Zendings- en evangelisatiecommissie

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht