GZB-dagboek Een handvol koren 2021

11 september 2020

Hij is weer beschikbaar! Handvol Koren 2021 een dagboekuitgave van de GZB. Iedere dag biedt twee overdenkingen: ťťn voor jongeren of om als gezin samen over na te denken en ťťn voor persoonlijke bezinning. Het dagboek bevat ook extra's, zoals kinderpuzzels, buitenlandse recepten en verhalen uit landen waar de GZB werkt. Medewerkers zijn predikanten, zendingswerkers en jongerenwerkers.

Een mooi aspect is dat u met de aanschaf van het dagboek ook bijdraagt aan het zendingswerk van de GZB en in het bijzonder dat van DaniŽlle Davelaar in Zuid-Afrika. Een handvol koren kost Ä 12,50 waarvan maar liefst Ä 8,- naar het project van DaniŽlle gaat.
Als u het dagboekje komende jaar eens wilt proberen, neem dan contact op Hanneke de Greef (h.degreefhaan@gmail.com) van de zendingscommissie. We komen dan t.z.t langs om het boekje te brengen en zorgen dat de Ä 8,- bij DaniŽlle terecht komt. Mocht u het boekje ieder jaar bij de ZEC kopen dan komen we dit jaar ook bij u langs, mocht dit niet meer nodig zijn wilt u dit dan ook doorgeven op bovenstaand mailadres?

We zoeken daarnaast nog een aantal vrijwilligers die een aantal adressen langs kunnen gaan om het dagboekje langs te brengen in november/december. Mocht u ons willen helpen dan kunt u zich opgeven via h.degreefhaan@gmail.com Als u meer informatie hierover wilt, horen we het ook graag. Alvast bedankt!


Zie ook: Zendings- en evangelisatiecommissie

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht