Eindejaarspost: MM-post

15 november 2019

Inmiddels is MMpost zo’n begrip in Scherpenzeel, dat u rond deze tijd een oproep verwacht. Deze postbezorging is waarschijnlijk net zo bekend als het doel van deze actie. De eindejaarspost laten verzenden via deze dienst komt ook dit jaar nog ten goede aan het werk van Marja en Margreet in Egypte. Dit is het laatste jaar dat hun naam aan deze actie verbonden is. Na zoveel jarenÖ want gelijk in het eerste jaar dat zij naar Egypte gingen is de MMpost met hun werk verbonden geweest. Vanaf 2021 is er een andere situatie en komt er een einde aan de financiŽle betrokkenheid. Velen van u zullen persoonlijk betrokken blijven en dat is mooi en goed: tenslotte hebben we daar te veel voor met hen meegeleefd al die jaren.

Dus: nog eenmaal MMpost voor Margreet en Marja. We hebben daarvoor uw hulp nodig.

We zoeken mensen die willen helpen bij het sorteren. Op vrijdag 13 december en 20 december vanaf 13.30 uur wordt de binnengekomen post in Philalethes gesorteerd. We hopen dat met een uur geklaard te hebben, want gebleken is dat vele handen het werk licht maken.

Daarnaast zijn er bezorgers nodig die na het sorteren de post gaan bezorgen. Dat kan respectievelijk op vrijdag 13 en zaterdag 14 december / vrijdag 20 en zaterdag 21 december. We kunnen inmiddels rekenen op een trouwe club sorteerders en bezorgers. Toch willen we vragen: geeft u zich (weer) op als u een paar uurtjes tijd hebt. Voor het eerst of voor de 2e of 10e keer, alle hulp is welkom. Bij iedere bezorgronde valt er een dag op zaterdag. Dat geeft kansen voor mensen die in de week verhinderd zijn.

Opgeven als sorteerder of bezorger kan na 18.00 uur bij Jolanda Beemster (06 41 11 29 42 of jolanda.beemster@solcon.nl) of Nardi Kastelein (033 277 28 04 of nardi.kastelein@gmail.com)


Zie ook: Zendings- en evangelisatiecommissie

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht