Nieuws uit RoemeniŽ

24 mei 2012

Er is verheugend nieuws van onze zustergemeente in Satu Mare. Het huis voor de dagopvang van ouderen is van binnen klaar. Er is ontzettend hard gewerkt, maar het resultaat is er wel naar. Wat is er met enthousiasme door velen aan gewerkt. We hopen binnenkort fotoís op de website te kunnen plaatsen.

Aan de buitenkant is nog niets gedaan. Er ligt een trap voor de voordeur die zo veranderd moet worden dat er ook rolstoelen naar binnen kunnen. Ook de grote tuin achter het huis heeft een grondige opknapbeurt nodig, zodat er een zitje kan komen waar de ouderen kunnen zitten en van de tuin genieten. Er staan verschillende druivenstruiken en ook een aantal vruchtbomen waar de ouderen tussendoor kunnen wandelen om alles te bewonderen.

Vanuit Borla is er een vraag gekomen of we een tegemoetkoming kunnen doen om een kopieerapparaat aan te schaffen en ook een projector. We weten nog niet precies wat de bedoeling is en daarom wachten we nog op hun officiŽle verzoek.

Maar ze hebben deze apparaten nodig voor het jeugdwerk. Dat kunnen wij begrijpen en dat vinden we ook heel belangrijk. Ella heeft goede contacten met de jeugd. Ook is er weer om Bijbels gevraagd voor de belijdeniscatechisanten. Dat zijn er 11 dit jaar.

U begrijptÖ er is geld nodig. En daarom doen we weer een beroep op u. Helpt u mee?

De collecte is D.V. 3 juni. Alvast onze hartelijke dank.

Naast uw gift vragen we ook om uw gebed voor onze zustergemeenten.


Zie ook: Commissie gemeentecontacten Oost-Europa

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht