Gastgezinnen gezocht!

23 maart 2010

De commissie Gemeentecontacten Oost-Europa heeft van D.V. maandag 16 augustus tot maandag 23 augustus een aantal gemeenteleden uit Satu Mare uitgenodigd om naar Scherpenzeel te komen. Het is de bedoeling dat er nieuwe presbyters (kerkenraadsleden) komen, 2 curatoren, zes jongeren en ds. en mw. Bogya, in totaal hopen we 22 personen te kunnen begroeten.

Om deze gemeenteleden hier een goede en fijne week te geven vragen wij u om ze hartelijk te ontvangen en een slaapplaats aan te bieden. Het gaat om twee personen per gezin. De taal is natuurlijk lastig maar de ervaring heeft geleerd dat dit geen probleem hoeft te zijn.

Er wordt een programma gemaakt, zodat deze mensen overdag veel weg zijn. En ook de jaarlijkse toerustingcursus vindt in deze week plaats. Ds. Van Oostende hoopt dan verder te gaan met het instructieboek: "Légy köszikla!" door ds. Papp Vilmos. De titel betekent: "Wees een rots" (ter toelichting: Een rots, zoals Petrus en de andere discipelen waren). Deze cursus zal in Philalethes gegeven worden.

Om ze een goede tijd te kunnen geven, zijn de voorbereidingen in volle gang. Voor opgave en vragen kunt u terecht bij:

Mathilde Werner, tel. 277 3259, e-mail: ma_werner@hetnet.nl
Jannie van Dijk, tel. 277 4397, e-mail: ejvandijk@hetnet.nl

Wij horen graag van u.


Zie ook: Commissie gemeentecontacten Oost-Europa

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht