Borla - Tünde Barabás

9 oktober 2009

Tünde BarabásNu Ella Kocsis-Király gestopt is met het werk in Borla, vanwege de geboorte van hun zoon Benjamin, heeft zij haar vriendin en vroegere medestudente Tünde Barabás bereid gevonden dit werk van haar over te nemen.

Tünde Barabás is een vlotte bezielende vrouw van 28 jaar, getrouwd, zij heeft twee kinderen, een dochter van 5 jaar en een zoon van drie jaar. Zij woont met haar man en kinderen in Tasnádszántó, een klein plaatsje 40 km van Borla. Haar man is predikant van drie kleine gemeenten, waaronder ook Tasnádszántó.

Zij zal net als Ella, in samenwerking met de predikant, pastoraal werk doen onder de jongeren van 12-18 jaar en ook het ouderenbezoek voor haar rekening nemen. Tünde zal al het voorbereidend werk thuis doen en dan vrijdags en zaterdags in Borla werken en ook op de nodige zon- en feestdagen in Borla aanwezig zijn.

Wij hebben Tünde ontmoet bij Ella thuis en later kennisgemaakt met haar man en kinderen bij Tünde thuis. Wij zijn blij dat Tünde dit werk van Ella overneemt en ook Tünde vindt het fijn dit werk te mogen beginnen. Zij zal ook gaan werken met het kinderblad Örömhir, dat door u - d.m.v. de lectuuractie op biddag - betaald wordt.

Wij hopen en bidden dat de Heere het werk van Tünde zal zegenen, tot opbouw van de gemeente van Borla.


Zie ook: Commissie gemeentecontacten Oost-Europa

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht