Groet van Ella Kocsis

16 december 2008

Het Kerstfeest nadert, het is al heel dicht bij. De kinderen zijn al druk bezig met de voorbereiding om dit bijzondere feest te vieren. Ze zijn heel, heel erg enthousiast als we het programma oefenen of als we praten over de Kerstavond. Ze kijken verlangend uit naar de mooie kerstboom en hun geschenken.

Ze hebben al verschillende wensen neergeschreven in hun brief aan de ‘engelen’… Maar alleen de kinderen doen dit… De grote mensen spreken niet over hun wensen... hoewel zij ook hun wensen zullen hebben… moeten hebben!

In dit jaar hebben we goede en minder goede dingen meegemaakt in onze gemeente. De liefde wint het niet altijd tussen de mensen, en dan is er geen vrede, geen overeenstemming, en zo verder.

Ik heb wel verlangens, net als de kinderen, en ik wil het daar nu over hebben. Ik verlang naar die liefde die Jezus ons heeft betoond toen Hij op aarde was. Ik verlang naar de liefde in het leven van de mensen. Ik vraag aan God of Hij deze ‘geschenken’ naar de aarde wil zenden door Zijn engelen. Dat Hij die zendt naar de gemeente in Scherpenzeel en ook naar Borla!
Moge Hij jullie ook zegenen in het komende jaar, en ik hoop dat we elkaar veel mogen ontmoeten en de gemeenschap in het geloof ervaren. Ik wens dit met heel mijn hart.

Ella Kocsis (Kiraly), pastoraal medewerker Borla


Zie ook: Commissie gemeentecontacten Oost-Europa

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht