Kerstpakketten voor Satu Mare

25 oktober 2008

Na afloop van beide dankdagdiensten is het weer mogelijk om in Philalethes een kerstpakket te betalen voor de allerarmste broeders en zusters in Satu Mare.

We zouden met Kerst graag zoveel mogelijk pakketten ter beschikking willen stellen aan mensen die dat heel hard nodig hebben. Daarom is elke gift die jongeren en ouderen in onze gemeente op de dankdag willen geven heel hartelijk welkom. Wij kunnen dan zien hoeveel pakketten we van het totaal kunnen aankopen.

Op dit moment moeten we nog bepalen bij welke organisatie we de pakketten kopen. Daarom kunnen we nog niet de exacte prijs van een pakket noemen. Het zal in de orde van grootte zijn van € 20,- tot € 25,- excl. verzendkosten. Wil iemand toch graag een heel pakket voor zijn of haar rekening nemen, dan juichen we dat uiteraard van harte toe.Op de dankdag weten we de exacte prijs, en die zetten we op de intekeningslijst. Wees ervan overtuigd dat we blij zijn met iedere gift.

U kunt zowel contant als met collectebonnen betalen, maar u kunt ook uw gift overmaken op rekeningnummer 382414128 t.n.v. Commissie Gemeentecontacten Oost-Europa te Scherpenzeel.

Alvast onze hartelijke dank.


Zie ook: Commissie gemeentecontacten Oost-Europa

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht