Voorjaars­markt 16 maart

23 februari 2024

De voorjaarsmarkt staat voor de deur en we zijn druk bezig om er een onvergetelijk evenement van te maken. Dit jaar zullen we de opbrengst van de markt doneren aan het HGJB-project 'Ik zie ik zie, wat jij niet ziet'. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie.

Gevraagd
Voor de organisatie hebben we hulp nodig. We roepen daarom op om nu alvast spullen in te leveren.

 • Zegels van Douwe Egberts en 't Stoepje graag inleveren vr 27 februari, zodat we tijdig de bestellingen kunnen plaatsen (deze kun je ook kwijt in de melkbus in de hal van Philalethes). De overige spullen kun je liefst zo snel mogelijk maar tot uiterlijk 9 maart inleveren. Jouw bijdrage maakt echt een verschil en helpt ons om deze markt tot een groot succes te maken.
 • manden om de levensmiddelen in te doen hebben we inmiddels genoeg binnen gekregen.

Wat we nog meer nodig hebben:

 • levensmiddelen (bijv.: thee, koffie, koekjes, snoep, chocolade, nootjes, jam, sap, pannenkoekenmix, rijst, pasta, mix voor rijst en of pasta, blikjes (vruchten, groenten, vlees, vis; denk hierbij aan de houdbaarheidsdatum)
 • boeken en tijdschriften
 • prijzen voor de voorjaarstrekking
 • kinderprijzen voor de voorjaarstrekking
 • fraai glaswerk voor bloemen
 • droog- en zijdebloemen
 • krulhazelaar
 • gezelschapsspellen en spelletjes
 • puzzels
 • cadeautjes voor grabbelton en envelop trekken
 • Grote (1 liter) blikken
 • Schminkspullen

Inleveradressen:
Yvonne Versteeg, Akkerwindelaan 7 (telefoonnummer: 033 277 1340)
Atie Jochemsen, Druivenkamp 25 (telefoonnummer: 033 277 4022)
Mocht er niemand thuis zijn wanneer je langskomt, geen zorgen! Je mag de spullen ook gewoon bij de deur achterlaten.

Webshop voor bestellingen
Vanaf 1 maart kun je overheerlijke kipproducten, krentenbroden en Haantjes Pik bestellen via www.webshopvoorjaarsmarkt.nl. Bestel vr woensdag 13 maart en haal je producten op tijdens de markt!

Bakken
We kunnen allerlei taarten, boterkoeken en cakes gebruiken voor onze catering. Deze kun je op vrijdag 15 maart 's morgens tussen 8.30 -11.30 uur of 's avonds tussen 19.00 en 20.00 uur in Philalethes brengen.

Ook de Benjaminclub wil weer meehelpen om geld in te zamelen voor het diaconale project. Daarom doen we ook dit jaar weer een beroep op de kinderen van de Benjaminclub (en hun ouders, opa(s) en oma(s)). Zij willen taarten gaan verkopen, en je snapt het al daar hebben we natuurlijk bakkers voor nodig! Hoe meer taarten, hoe hoger de opbrengst. Wie bakt er mee? Daarnaast is het ook leuk als je tijdens de Voorjaarsmarkt aanwezig bent om te helpen jullie lekkere baksels te verkopen.

Je kunt je taart/baksel op vrijdag 15 maart vanaf 19:00 tot 20:00 uur inleveren in Philalethes, wij pakken hem dan mooi in en gaan samen met de kinderen ons best doen om er een mooi bedrag voor te krijgen. Let even op dat het geen taart is die in de koelkast moet of die erg fragiel is.

Voor vragen kun je terecht bij Karen van de Kleut karenvandekleut@hotmail.com of 06-31195251.

Dienstenveiling
De dienstenveiling begint dit jaar om 13:00 uur. Een uurtje eerder dan voorgaande jaren in verband met spreiding van de drukte.
We zijn verheugd jullie te laten weten dat veel van jullie zich hebben ingezet door diensten of workshops aan te bieden! Jullie betrokkenheid en bereidheid om bij te dragen aan ons project en mogelijkheden te creren voor ontmoeting binnen onze gemeente, vervult ons met blijdschap en dankbaarheid.
De komende weken wordt het Dienstenboekje in elkaar gezet waarna het begin maart uitgedeeld zal worden.


Meer informatie:
Truus van de Weerd
0641124683
truus_vandeweerd@hotmail.com

Terug naar het nieuwsoverzicht