Met Missie Post

5 december 2023

Zoals u inmiddels weet is het bijna weer tijd voor MM Post! U weet waarschijnlijk dat MM Post een manier is om uw decemberkaarten in en rond Scherpenzeel te laten bezorgen door vrijwilligers van onze gemeente, waarbij de opbrengst dit jaar zal gaan naar het zendingswerk van Gerard en Janneke de Wit in Schwerin, Oost Duitsland.

Mocht u of jij meer informatie willen over dit project? Neem dan contact op met Martin Veenendaal, 06-20817686 of mveenendaal@hervormdscherpenzeel.nl

Nieuw is dit jaar dat uw gift voor het bezorgen van uw decemberpost vrij is; u mag elk bedrag geven. Daarnaast hoeft uw bijdrage voor het goede doel niet meer contant bij de post bijgevoegd te worden, het kan en mag maar u kunt ook gebruik maken van de QR-code die hierbij staat afgedrukt of door middel van een overboeking op bankrekeningnummer: NL28RABO0355135078 t.n.v. diaconie Hervormde Gemeente. o.v.v. gift MM Post Fam. de Wit.

Alvast hartelijk bedankt!

U kunt uw gebundelde decemberpost van 1 december tot en met 20 december door de brievenbussen doen op onderstaande adressen:
Fluitekruidlaan 39 Dhr. A. Vos
Glashorst 36 Fam. Vink
Koepellaan 4 Fam. van Sijpveld
Roeterskamp 14 Fam. Plaisier
Philalethes doos in Chr. Bibliotheek

We vertrouwen op een mooie opbrengst voor het zendingswerk in Schwerin-Lankow!

Tonie Blokland (06-50825206) en Heleen van Sijpveld (06-16398702)


Zie ook: Zendings- en evangelisatiecommissie

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht