Kleding en vrijwilligers gezocht

29 september 2023

De zomerkleding wordt binnenkort weer opgeborgen en de winterkleding komt voor de dag. Misschien houdt u een flinke opruiming. Wij weten een goede bestemming voor uw kleding.

De stichting Nachamu Nachamu Ami (Troost, troost Mijn volk) in Renswoude wil het Joodse volk in IsraŽl (en elders) troosten en bemoedigen d.m.v. transporten met o.a. kleding. Een aantal gemeenteleden en dorpsbewoners zijn actief bij deze stichting betrokken.

Graag zouden wij de komende weken (tot 31 oktober) een inzamelactie houden van kleding, schoeisel en bedlinnen. Uiteraard schoon en heel. De kleding kan worden gebracht bij Helga: Ereprijslaan 53 (06-82692515 alleen appen) of bij de fam. Barten: Doornboomspark 53 (onder de veranda). U mag het ook op di / wo / do rechtstreeks naar de loods brengen tussen 9.00 en 16.00 uur, Utrechtseweg 26A Renswoude.

Hartelijk welkom om kennis te maken en een kijkje te nemen!! Er zijn ook vrijwilligers nodig die meehelpen met het sorteren van de kleding. Heeft u een dagdeel over op di, wo of do? Met uw hulp kan de container sneller weg. Onder de toren en in Philalethes liggen folders waarin u meer kunt lezen over Nachamu Nachamu Ami. Op de site www.nachamu.org staat meer beschreven over een aantal mooie projecten.


Terug naar het nieuwsoverzicht