Parkeren op het Kerkplein

17 maart 2023

We constateren dat het Kerkplein steeds vaker wordt gebruikt voor het parkeren van auto's. Met name bij regenachtig weer. Want wat is handiger om de auto dan vlak voor de deur te kunnen parkeren als je de paraplu bent vergeten?
We zien regelmatig dat er auto's willekeurig worden geparkeerd, tussen de bomen, voor de toren, rondom het bloemenperk voor de toren, voor de inrit naar de pastorie of zelf gewoon midden op het Kerkplein. En dat is nou net niet de bedoeling!

Parkeren op het Kerkplein is bedoeld voor mensen die slecht ter been zijn.  Daarnaast is het Kerkplein bedoeld voor kort parkeren (bijvoorbeeld om even te laden of te lossen).
Het plein voor Philalethes moet namelijk te allen tijde goed toegankelijk zijn voor hulpdiensten. We zijn er al eens op gewezen dat dit regelmatig te wensen overlaat.

Daarom het vriendelijke verzoek om de auto op het parkeerterrein bij de Jumbo of op Plein 1940 te parkeren. Hier is altijd voldoende plek en op loopafstand. Nog beter zou het zijn om op de fiets te komen of te komen lopen.

Dank alvast voor de medewerking.


Dit is een nieuwsbericht van College van kerkrentmeesters

Terug naar het nieuwsoverzicht