Nieuws van de Oost-Europa­commissie

9 september 2022

Tijdens de augustus-verga­dering van de commissie Gemeentecontacten Oost-Europa hebben we afscheid genomen van voorzitter Coen van de Wetering omdat hij in juli bevestigd is als ouderling van onze gemeente. En in een eerdere vergadering gebeurde dat al bij Hendrik van Wolswinkel, ook hij was geroepen tot het ambt van ouderling. We bedanken beiden heel hartelijk voor hun enthousiaste inzet en hun betrokkenheid op de zustergemeentes van Satu Mare & Borla.

U begrijpt dat we als commissie zoeken naar nieuwe mensen. We willen graag de commissie weer op sterkte hebben. Jan Bos neemt als interim voorzitter tijdelijk waar.

Naast de jaarlijkse acties staan er voor 2023 een bezoek vanuit Satu Mare op de planning en voor 2024 een jongerenreis naar Borla.

Overleden
Vanuit deze gemeente bereikte ons zondag 4 september het verdrietige bericht dat de Katalin, de vrouw van ds. Arpad, is overleden. Om mee te leven kunt u een kaartje sturen naar: Parohia Reformata Borla, Strada Principala 114, 457046 Borla, Judetal SŠlŠj, Romania.


Zie ook: Commissie gemeentecontacten Oost-Europa

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht