Update MAF-missie familie Reijnoudt

1 juli 2022

Het is al even geleden dat we onze intenties om voor MAF te gaan werken binnen de kerkelijke gemeente bekend hebben gemaakt. In de tussentijd is er veel gebeurd, vandaar een berichtje.

Met elkaar een gemeente zijn is met elkaar meeleven en meebidden. En dat hebben we de laatste tijd vanuit allerlei kanten ervaren. Hartelijke reacties, verdiepende vragen, aanmoedigingen, allerlei blijken van interesse en compassie voor de weg die we als gezin gaan. Het sterkt ons enorm, hartelijk dank daarvoor! Er zijn intussen al diverse gemeenteleden mee op pad geweest voor een persoonlijke vlucht, leuk om deze support te ervaren en het schitterende uitzicht vanuit de lucht te kunnen delen.

Mocht u eerdere berichten gemist hebben: wij bereiden ons als gezin voor om uitgezonden te worden voor MAF, Mission Aviation Fellowship. Eer organisatie die met behulp van kleine vliegtuigen hulp, herstel en hoop brengt op plaatsen die met ander vervoer nauwelijks bereikbaar zijn. Er zijn wereldwijd ruim 2.000 hulporganisaties die de luchtbrug van MAF gebruiken. Meer informatie en de mogelijkheid om ons via een nieuwsbrief te volgen vindt u op www.maf.nl/reijnoudt.

Gerbrands studie vordert voorspoedig. Het is hard blokken op allerlei verschillende vakken, van luchtvaartrecht tot de werking van het menselijk lichaam en van wereldwijde meteorologische systemen tot de natuurkundige berekeningen die het gedrag van een vliegtuig verklaren. Alles bij elkaar een intensieve periode, omdat er daarnaast ook veel vlieguren worden gemaakt en we naast ons gezin met drie jonge kinderen ook allebei een intensieve baan hebben.

Gelukkig merken we telkens weer in allerlei omstandigheden dat God erbij is. Met een scherp oog en een biddend hart de dingen om je heen zien geeft inzicht in signalen die we eerder wellicht genegeerd zouden hebben. Het is een les in het zien van Zijn hand, waarin we pas aan het begin staan. Zijn boog over ons leven, als teken van trouw! Dat geeft iedere dag weer moed, hoop en energie om onze weg te vervolgen.


Zie ook: Zendings- en evangelisatiecommissie

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht