Eerste MissionRun succesvol

11 juni 2022

Afgelopen zaterdag werd de eerste editie van de Missionrun gehouden. Ongeveer 40 deelnemers liepen zaterdagochtend in het buitengebied van Scherpenzeel geld bij elkaar voor het project 'Oog voor jou' om het werk van Victor en Daniëlle in Malawi te ondersteunen. De hardlopers liepen een route door Oud-Willaer, Voskuilen en Breehoef, terwijl de wandelaars naar het buitengebied aan de zuidkant van Scherpenzeel liepen. Door het prachtige weer en vrijwilligers is het evenement veilig verlopen. De organisatie kijkt meer dan tevreden terug.

Opbrengst
Tijdens het feestje in 't park was 'Oog voor jou' ook al actief en werd er €1100 euro opgehaald met het verzorgen van de garderobe. De wandelaars en hardlopers haalden in totaal €4330 op, wat direct naar het project gaat.

Onze dank gaat uit naar alle deelnemers en naar de sponsors: Courselect, Van den Heuvel watertechnology, bouwbedrijf Osnabrugge, Twin drukwerk, Verrips Digitale diensten, Groenteboer Burgers, familie van Ginkel en onze hoofdsponsor Vlastuin auto BV die deze Missionrun mogelijk hebben gemaakt.

Algemeen
De vrijwilligers stonden klaar om deelnemers de weg te wijzen en te ontvangen op de Willaerlaan 125 bij de manege de Willaerruiters. Daar konden deelnemers inschrijven, nummers ophalen en kregen zij een flesje water en fruit mee.

Hardlopen
Om 9:30 uur startte de 10km hardlopen in het bos bij de boerderij van familie van Ginkel. Daarna ging gelijk de 5km van start. Er werd gebruik gemaakt van een tijdsregistratiesysteem van mylaps, zodat lopers ook hun tijd konden zien. 

Wandelaars
De wandelaars hebben ook genoten, samen oplopen en samenlopen voor het project in Malawi was prachtig. Het weer en temperatuur zat ontzettend goed mee. De deelnemers waren zo enthousiast, dat zelfs een aantal met goede tips terugkwamen om het volgend jaar nog leuker neer te zetten. 
Dat gaan we dan ook zeker doen. Volgend jaar mei kunt u vanuit de TFC opnieuw een Missionrun en wandeltocht verwachten!


Zie ook: Thuisfrontcommissie Daniëlle Davelaar

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht