Bericht van de familie Reijnoudt

4 maart 2022

We zitten in een spannende tijd. In een vorige kerkbode heeft u kunnen lezen dat we als gezin worden uitgezonden door MAF en dat de gemeente Scherpenzeel deze uitzending gaat ondersteunen. Wij zijn dankbaar voor zo'n thuisbasis, want deze missie kan niet zonder uw hulp en gebed.

Deze gemeente is ons thuis, waar Gerlinda is gedoopt , waar wij samen belijdenis van ons geloof hebben afgelegd en waar wij de zegen over ons huwelijk hebben ontvangen. Na ons trouwen hebben wij 8 jaar in Renswoude gewoond, waar onze oudste dochter Isa (6) is geboren. Daarna zijn wij verhuisd naar Scherpenzeel, waar wij weer verbonden zijn met de kerkelijke gemeente van Scherpenzeel. Naast Isa, maken ook Sep (4) en Eva (1) deel uit van ons mooie gezin. Maar Scherpenzeel hopen wij in 2023 te verruilen voor een, voor ons nog onbekende bestemming, om op missie te gaan om onbereikbare plaatsen, bereikbaar te maken. Maar voordat Gerbrand aan de slag kan als piloot is er nog een weg te gaan.

Binnenkort ontvangt u een brief waarin we meer vertellen over onze voorbereiding op uitzending. U leest daarin ook hoe u kunt helpen. Hebben we u al nieuwsgierig gemaakt? Check ons Instagram-kanaal @runwayreijnoudt.


Zie ook: Zendings- en evangelisatiecommissie

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht