Over de voorjaars­markt - Geef Hoop

21 maart 2022

Dienstenboekje
www.webshopvoorjaarsmarkt.nl  staat tot en met 26 maart open voor inschrijvingen op activiteiten en workshops.
Kunt u niet zo goed overweg met de computer? Misschien heeft u wel kleinkinderen, kinderen of buren die wél handig zijn met de computer. Schroom niet om hulp te vragen; zij kunnen u vast wel helpen. Of andersom; ken je gemeenteleden die niet zo handig met de computer zijn, biedt dan even je hulp aan.
Wil je nog graag het dienstenboekje digitaal inkijken?
> Download dan het boekje met de dienstenveiling, de workshops en de andere activiteiten

Voorlopige opbrengst Voorjaarsmarkt
De voorlopige opbrengst van de voorjaarsmarkt bedraagt € 12.500,- .
We kijken als voorjaarsmarktcommissie dankbaar terug op een geslaagde voorjaarsmarkt. Er was een fijne en gezellige sfeer. Het was heerlijk om elkaar weer te kunnen zien en spreken en ook bezig te kunnen zijn. Echt van jong tot oud heeft zich voor het goede doel ingespannen. Heel leuk. We willen iedereen dan ook heel hartelijk bedanken voor zijn of haar inzet en financiële ondersteuning. Bovenal zijn wij God dankbaar dat dit weer mogelijk was en dat dit een heel mooi resultaat heeft opgeleverd voor onze broeders en zusters in Mozambique

Opbrengst Voorjaarsmarkt
De opbrengst is voor het HGJB/GZB-project "GEEF HOOP".
De opbrengst gaat naar het project Chiyembekezo van de GZB in Mozambique. Vrijwilligers van Chiyembekezo trekken de dorpen in en bezoeken zieken. Ze lezen met hen uit de Bijbel, vertellen het Evangelie en bidden met hen. Ook geven ze hoop aan jongeren door hen veel te leren over problematiek rondom HIV/aids, tienerzwangerschappen, alcohol, verveling, geldbesteding en geloof.


Terug naar het nieuwsoverzicht