Uitzending Kerkplein 191

29 mei 2022

Er staat sinds gisteravond weer een nieuwe aflevering van Kerkplein 191 online.

Vandaag gaan we op bezoek bij Veronica en Oksana, twee vrouwen uit OekraÔne. Ze zijn gevlucht vanwege de oorlog en hebben onderdak gevonden bij Evert en Ria van Barneveld. Wat is hun verhaal? En wat inspireert Evert en Ria om deze mensen te helpen?

Ook gaan we in gesprek met Gert de Heer. Hij vertelt over het jongerenwerk in de gemeente. Daar is hij al heel wat jaren met veel plezier actief. We zoeken nog vrijwilligers. Misschien is het iets voor jou?

En heb jij je al ingeschreven voor de Mission Run? Met deze sponsorloop halen de deelnemers geld op voor het goede doel. Ook jij kunt meedoen. De sponsorloop is op zaterdag 11 juni.

Deze aflevering, en ook de vorige twee uitzendingen zijn terug te zien via Kerkdienstgemist.nl.

Hartelijke groet,

De redactie van Kerkplein191