Uitzending Kerkplein 191

22 januari 2023

Er staat sinds gisteravond weer een nieuwe aflevering van Kerkplein 191 online.

Wat doe je als je financieel of mentaal in de knoop zit? Weet dan dat de kerk je wil helpen. In deze uitzending vertelt Wim Thomassen daarover, hij is een van de diakenen binnen de gemeente. Nu de prijzen zo enorm gestegen zijn, heeft hij een oproep voor ons allemaal.

En hebt u toevallig een mooie tekening ontvangen afgelopen vakantie? Die kwam misschien wel van een van de kinderen die bij de Kerstgezinsdienst aanwezig was. In het korte nieuws zien we daar meer over. Ook nemen we met Gerjanne Bieshaar een kijkje achter de schermen bij de oppas tijdens de kerkdienst en vertelt Gijsbert van Sijpveld over de Week van gebed. Daar zit een mooi verhaal achter!

We wensen u veel kijkplezier! Wilt u naar aanleiding van deze uitzending in contact komen met de diaconie? Schroom niet en mail naar diaconie@hervormdscherpenzeel.nl.

Hartelijke groet,

De redactie van Kerkplein191