Uitzending Kerkplein 191

1 mei 2022

Er staat sinds gisteravond weer een nieuwe aflevering van Kerkplein 191 online.

Deze aflevering staat in het teken van geloven en leven door de Heilige Geest. We maken kennis met Linda Davelaar. Zij vertelt het bijzondere verhaal van haar bekering. Hoe christenen uit de gemeente haar nieuwsgierig maakten naar God en hoe de duisternis in haar oude leven uiteindelijk week door te staan op het volbrachte werk van Christus. Ze moedigt ons aan om als gelovigen hardop te spreken en te bidden vanuit die vernieuwde identiteit.

Ook maken we kennis met een groot deel van de nieuwe lidmaten die eind maart belijdenis deden van hun geloof. Hoe zijn ze tot die keus gekomen? “Dat is toch wel echt het werk van de Heilige Geest”, zegt een van hen dankbaar.

Deze aflevering, en ook de vorige twee uitzendingen zijn terug te zien via Kerkdienstgemist.nl.

Hartelijke groet,

De redactie van Kerkplein191