Zingen voor DaniŽlle

13 november 2021

Op 6 november was de eerste Joh.-de-Heerzangavond in onze kerk. Een gelegenheidskoor leidde de zang. De begeleiding en enkele instrumentale intermezzo's werden verzorgd door kamerorkest De Muziekvriendenkring dat sinds het voorjaar van 2020 in onze kerk repeteeert. Deze bijzondere avond was een onderdeel van de dienstenveiling van de diaconale werkgroep van dit jaar. Naast ondersteuning van het werk van DaniŽlle Davelaar<>/a> focussen we met deze en andere activiteiten ook op de onderlinge verbondenheid.

Ik ben er van overtuigd dat beide doelen heel aardig gehaald zijn: de collecte van deze zangavond bracht ruim Ä 400,= op en van verschillende kanten hoorde ik de oproep om zoiets vaker te organiseren. Die oproep gaan we ter harte nemen!

Samen in de naam van Jezus
heffen wij een loflied aan,
want de Geest spreekt alle talen
en doet ons elkaar verstaan.
Samen bidden, samen zoeken
naar het plan van onze Heer;
samen zingen en getuigen;
samen leven tot zijn eer.

Pieter Verrips

Zie ook: Thuisfrontcommissie DaniŽlle Davelaar

Terug naar de vorige pagina