Viering Heilig Avondmaal februari

13 februari 2022

Voor 20 februari staat een viering van het Heilig Avondmaal op het rooster. Op zondag 13 februari zal voorbereiding op de viering worden gehouden. In dit nieuwsbericht leg ik u uit hoe we het organiseren.

Vanuit de ervaringen tijdens de vorige vieringen is geleerd dat binnen de huidige kaders alle gemeenteleden die het Heilig Avondmaal willen vieren in 2 diensten passen. Deze houden we op de reguliere tijden: half 10 en half 7.

In deze diensten is plaats voor alle gemeenteleden die deel willen nemen aan de viering van het Heilig Avondmaal. De gezinsleden zijn ook welkom in deze diensten maar gelet op de beschikbare ruimte is het verzoek dit voor zover mogelijk te beperken.

De uitnodigingen voor en de planning van de diensten zullen verzorgd worden zoals we dat de laatste tijd gewend zijn, via kerktijd.nl. Hebt u nog vragen, neem dan contact op met kerkrentmeester Albert Gotink, AGotink@hervormdscherpenzeel.nl of 06 5733 5720.

Degenen die hebben aangegeven wel de kerkdiensten te willen bezoeken, maar geen gebruik (kunnen) maken van kerktijd.nl zullen telefonisch benaderd worden.

Thuisviering
Voor gemeenteleden die niet aanwezig kunnen zijn in deze diensten is er de mogelijkheid voor thuisviering, u ontvangt hiervoor brood en wijn aan huis. Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u deze week contact opnemen met de diaconie.

Censura morum
In verband met de viering van het Heilig Avondmaal is er gelegenheid voor censura morum. Wanneer u iets hebt dat de viering van het sacrament verhinderd, verzoeken wij u contact op te nemen met uw wijkpredikant of met de scriba.

Meer informatie:
Pieter Verrips