Alpha-cursus

16 juli 2021

Het afgelopen jaar heeft op verschillende manieren een enorme impact gehad; op persoonlijk vlak, maatschappelijk gezien, maar voor velen ook op geestelijk gebied. Misschien roept het bij u en jou ook wel vragen op: Hoe geef ik in deze tijd vorm aan mijn geloofs- en gebedsleven? Hoe kan ik God vinden als het 'kerk zijn' nu zo anders is?

Maar waar ga je eigenlijk heen als je rondloopt met dit soort vragen? De Alpha cursus is er voor vragen als deze, maar zeker ook als je niet weet wat het christelijk geloof precies voor jou betekent of wie Jezus voor jou is.

Als Alpha team vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, dat er een ongedwongen sfeer heerst en er respect en vertrouwen is. Daarom kennen de avonden een vast recept: samen eten, elkaar ontmoeten en goede gesprekken om zo elkaar en God beter te leren kennen.

Als de corona-omstandigheden het toelaten willen we medio september weer een Alpha-Cursus gaan starten in Scherpenzeel. Deze cursus wordt georganiseerd vanuit de CGK De Open Hof, Hervormd Scherpenzeel en gemeente De Achthoek. De cursus bestaat uit 12 avonden en wordt wekelijks gegeven. Elke avond begint om 18:30 met een gezamenlijke maaltijd en duurt tot ong. 21:30.

Meer praktische informatie volgt, zie hiervoor ook onze website www.alpha-scherpenzeel.nl of volg ons op facebook.com/alphacursusscherpenzeel

Namens onze gemeente zijn Marita Eilander en Wilma Lokhorst betrokken. Bel gerust met vragen of voor informatie.


Meer informatie:
Marita Eilander / Wilma Lokhorst
0629913868 / 0622218336
m.eilander@hervormdscherpenzeel.nl

Zie ook: Alpha-cursus

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht