Bidden voor Gerard en Janneke de Wit

7 januari 2022

Naast de gebedsmail van Familie de Wit willen we nog iets met u delen. Wist u dat Gerard en Janneke de Wit beiden in januari jarig zijn? Janneke op 13 en Gerard op 23 januari. Wellicht leuk in deze tijd als u een kaartje stuurt? Hun Adres: Rahlstedter Strasse 22, 19057 Schwerin Duitsland.

Elke maand vragen Gerard en Janneke ons om met hen te danken en te bidden. Naast geven is meebidden ook belangrijk om het werk in het Oosten van Duitsland te kunnen doen. Daarom hieronder de gebedsmail van Fam. de Wit:

Wilt u/ wil jij God danken voor:

  • de kerstviering, die we met de Kidsclub in de open lucht mochten houden. We waren met zo'n 75 mensen in totaal. Met de kinderen hebben we het Kerstverhaal in eenmusical uitgespeeld. Dit ging heel goed en het is goed overgekomen.
  • de pas gedoopte buurvrouw. Ze heeft op deze kerstviering haar getuigenis gegeven. Dit maakte indruk.
  • giften, waardoor het mogelijk was alle kinderen op deze Kerstviering een boekje te geven waarin het kerstverhaal verteld wordt.
  • giften die letterlijk zijn opgestuurd n.a.v. onze actie 'lijstje.nl/schwerin'. (zie nieuwsbrief december) Heel erg bedankt aan de vaak anonieme gever(s)!!
  • de kaarsenactie die we in de buurt gedaan hebben: kaarsen verdeeld en gevraagd die tegelijk aan te doen. Tegelijk hebben we kerstliederen gezongen. Voor veel buren een highlight in deze donkere tijd.

Wilt u/ wil jij God bidden voor:

  • de uitwerking van de kerstviering. Bid dat God (verder) werkt in harten van mensen en kinderen. Dat mensen geprikkeld en nieuwsgierig worden en vragen gaan stellen, op zoek gaan.
  • de komende Kerstdagen. Bid voor de mensen hier die in eenzaamheid de Kerstdagen doorbrengen. Bid dat ze Jezus mogen ontmoeten.
  • goede ontmoetingen met buren tijdens de kerstdagen en met oud&nieuw. We willen, naast gezinstijd te hebben, mensen die alleen zijn uitnodigen om samen de feestdagen door te brengen. Jezus was ook onder de mensen wanneer er feest gevierd werd, waarom wij dan ook niet?

We wensen u en jou hele goede, gezonde en gezamenlijke feestdagen! Houdt elkaar in het (positieve) oog! Bedankt voor uw/jouw gebed!


Zie ook: Zendings- en evangelisatiecommissie

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht