Bidden voor Gerard en Janneke de Wit

30 augustus 2021

Elk maand vragen Gerard en Janneke ons om met hen te danken en te bidden. Naast geven is meebidden ook belangrijk om het werk in het Oosten van Duitsland te kunnen doen.

Wilt u God danken voor:

  • De geboorte van hun lieve dochter Lotte Sophie. Lotte is inmiddels 3 maanden oud en maakt het heel goed. Ze is (meestal) erg vrolijk en zij genieten als gezin erg van haar en elkaar.
  • Een goede start in de school en kindergarten voor de kinderen, Lisa, Aron en Lars. De zomervakantie is hier al weer twee weken voorbij. Ze zijn ook erg dankbaar voor het weer mogen starten van de kidsclub en de koffiemomenten in het tuintje voor de flat. Ze merken dat mensen dit ook erg fijn vinden en weer graag komen.
  • Nieuwe buren die het langzaam aandurven ook bij de koffiemomenten te komen. Bid tegelijk dat hun ontdooiende wantrouwen zich echt omzet in vertrouwen en ze iets van Jezus liefde voor hen mogen ontdekken.

Wilt u God bidden voor:

  • Buurvrouw Claudia. Haar man moet een paar weken naar een revalidatiecentrum, waardoor ze alleen thuis is. Ze heeft zelf te maken met depressie, o.a. door een zwaar leven dat achter haar ligt. Ze probeert positief te blijven. Bid dat ze Gods aanwezigheid mag ervaren, door Hemzelf en door de aanwezigheid van mensen om haar heen.
  • Het vinden van een gebouw om het werk te kunnen uitbreiden. Gerard en Janneke dromen van een plek waar mensen elkaar ongedwongen kunnen ontmoeten onder het genot van een kop koffie of waar mensen lekker kunnen ontbijten. Een plek waar ze, door hen heen, Jezus kunnen ontdekken.
  • Mensen die in Schwerin komen wonen en werken. Het kunnen mensen uit allerlei landen zijn. Gerard en Janneke merken dat ze handen tekort komen en daarom zouden ze graag teamgenoten begroeten die met hen meeleven, meebidden en mee doen.

Met een hartelijke groet van Gerard en Janneke en hun kinderen


Zie ook: Zendings- en evangelisatiecommissie

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht