Uitzendingen gewijde muziek in nieuw jasje

7 januari 2021

Zoals u de afgelopen kerkbodes al heeft kunnen lezen, zijn wij op zoek naar nieuwe organisatoren voor de digitale programma’s ‘de Meditatie’ en ‘de Gewijde Muziek’ die regelmatig op de woensdag avonden worden uitgezonden via de kerkradio. Voor ‘de Gewijde Muziek’ hebben we Johan Bos bereid gevonden om aan het programma invulling te geven. Nu is het dan zover. Johan heeft afgelopen tijd zijn ideeën de vrije loop gelaten en over de naam nagedacht. Het programma zal voortaan ‘Muzikale Aandacht’ heten. Zijn ideeën heeft hij verder samen met een aantal andere vrijwilligers binnen de kerk uitgewerkt. Wat fijn trouwens om te merken dat het enthousiasme van Johan opgepakt werd door anderen. Daar ben je toch gemeente voor. En onze jeugd schrijft dan: #trotsop.

Vanaf vandaag is op de website van onze kerk de mogelijkheid aanwezig om een muziekstuk aan te vragen bij Johan. Geheel volgens de techniek van 2021. > In de bovenbalk recht onder het kopje “overig”, of onderaan in plaats van de knop voor collectebonnen, etc. Natuurlijk kunt u Johan ook nog gewoon bellen op telefoonnummer 033 887 1036 om uw muziekstuk aan te vragen voor iemand.

Tja, en wie kunnen er allemaal een muziekstuk aanvragen? Iedereen natuurlijk. Dus pak uw mobieltje of laptop en laten we er met elkaar voor zorgen dat iedereen zich betrokken voelt bij onze gemeente. Van je zieke opa tot je vriend(innetje) die in een dip zit. Laten we elkaar een muzikaal warm hart onder de riem steken door iets aan te vragen in het programma “Muzikale Aandacht”.

Enne... Ook ik weet niet alles. Maar ik kreeg kort geleden nog even ingefluisterd dat de uitzendingen niet meer via de kerkradio te beluisteren zijn, maar ook via kerkdienstgemist.nl. Ook helemaal 2021 dus.

Meer informatie:
Peter Hamelink