Verwarrende tijden

9 oktober 2020

We leven met elkaar in een verwarrende tijd. Een tijd waarin we stilgezet worden en blijkt dat alles niet maakbaar is. Er wordt ons een halt toegeroepen door een virus. Wie had dit ooit verwacht. We renden maar door en deden wat er van ons werd verlangd, maar nu moeten we een pas op de plaats maken. We kunnen niet zomaar naar elkaar toe, kunnen niet zomaar naar de kerk, we moeten eerst nadenken hoe we onze verjaardag vieren. Zo worden we beperkt in ons doen en laten. De ouderen werden eenzamer, want niet iedereen mocht zomaar op bezoek komen, nu is dat weer verruimd, maar de besmettingen lopen op, wat staat hen en ons nog te wachten deze winter? We weten het niet.

Bent u geraakt door deze verwarring en wilt u hierover doorpraten, neem dan gerust contact op met uw predikant, wijkouderling of rechtstreeks met de contactpersoon van de vertrouwenspersonen, Willie van de Kleut, tel. 033-2774084. Contact via de mail kan ook, door te mailen naar vertrouwenspersonen@hervormdscherpenzeel.nl.

Ons team is versterkt door een man uit de gemeente, dus mannen schroom niet met jullie hulpvragen te komen. Daarnaast streven we ernaar om de hulpvragen die u heeft niet te laten belemmeren door corona maatregelen. Hiervoor zoeken we samen naar mogelijkheden, zoals afspreken waar 1,5 meter afstand bewaren mogelijk is, appen, video bellen e.d.


Zie ook: Vertrouwenspersonen

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht