Even stilstaan

25 september 2020

Nu het einde van de vakantie­periode in zicht komt willen we je graag attenderen op een nieuwe manier van recreëren, hier vlak in de buurt. Langs twee klompenpaden, namelijk het Breeschoterpad en het Dashorsterpad kun je bordjes aantreffen met daarop een Bijbelvers en een open vraag. Juist als je een route aan het wandelen bent is het goed om van tijd tot tijd even stil te staan.

Je hebt dan de gelegenheid om even uit te rusten of te checken of je nog het juiste pad volgt. Het voorkomt dat je de verkeerde kant oploopt.

Zo willen de gezamenlijke Scherpenzeelse kerken je even stil laten staan bij de weg die jij door het leven gaat. Voor de één kan het een aanzet zijn om midden in Gods schepping stil te worden voor Hem en de gedachten te laten gaan over een vraag of een Bijbelvers.

Voor een groepje wandelaars kan het een mooie aanleiding zijn om van gedachten te wisselen over dat wat zij gelezen hebben en geprikkeld heeft.

We nodigen je van harte uit een "Even stilstaan" wandeling te doen. We wensen je een fijne en gezegende wandeling.

'Even stilstaan' is een initiatief van 'Kerkplein Scherpenzeel'.

Werkgroep 'Even stilstaan'
Adri en René Gerritsen