Teleurstelling?

10 juli 2020

Vind u het ook zo jammer dat de dienstenveiling en alles wat daar mee samenhangt nu definitief niet door kan gaan? Een teleurstelling voor de commissie, voor degenen die een workshop of dienst hadden aangeboden en voor u die graag ergens op in had willen schrijven. Jammer van al die mooie contacten die er nu niet kunnen zijn.

Het zet ons erbij stil dat dit niet alleen voor ons een teleurstelling is, maar ook voor de mensen in Mozambique. Want wat hadden zij met de opbrengst van de dienstenveiling allemaal kunnen doen? Een eenvoudig rekensommetje leert ons dat zij ruim 500 Bijbels ŗ Ä10,-- mislopen. Laat dat eens op u inwerken. 500 bezoekjes die vast en zeker wel gebracht worden, maar aan het einde kan er geen Bijbel achter gelaten worden, enkel en alleen omdat hier de dienstenveiling niet door is gegaan.

Dat laat u toch niet gebeuren! OK, onze gezellige gemeenteactiviteit kon niet doorgaan. Maar u kunt wel het verschil maken in vele levens van zieke en arme mensen in Mozambique. Overweeg eens welk bedrag u anders besteed had aan de dienstenveiling. Als we allemaal een bedrag(je) geven
voor het HGJB/GZB-project GEEF HOOP wordt het daar feest en hebben wij ook ons gemeentefeestje, toch?

Uw gift kunt u overmaken op de rekening van de diaconie NL28RABO0355135078 o.v.v. "Geef hoop". Alvast bedankt.


Zie ook: Diaconale werkgroep

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht