Kinderbijbeluur

25 februari 2021

Vanaf zondag 28 februari begint het kinderbijbeluur (KBU) weer.

Het KBU zal net als in de zomer v an 2020 wat anders verlopen dan eerder.
De twee grootste veranderingen zijn dat er wekelijks een KBU georganiseerd gaat worden en dat het KBU tijdens de gehele dienst zal zijn.

Om zo min mogelijk bewegingen te hebben tijdens te dienst is er besloten af te wijken van onze standaard manier van vertrekken en terugkomen van de kinderen. Het is niet meer mogelijk tijdens de dienst tussen het kerkgebouw en Philalethes heen en weer te lopen, daarom bieden wij het KBU aan tijdens de gehele dienst.
Als uw gezin genodigde is voor de betreffende dienst mag u, uw kinderen vanaf 09.15 bij Philalethes afzetten, we starten met elkaar om 09.30. Na de dienst mag u hen daar ook weer op halen, uiteraard met in acht name van alle inmiddels wel bekende regels.

Omdat wij zoveel mogelijk kinderen uit de doelgroep de kans willen geven het KBU te bezoeken, hebben we besloten dat kinderen ook mogen komen wanneer u als gezin niet naar de dienst komt. U kunt u kind dan komen brengen of alleen naar de Philalethes laten komen. Ze zijn van harte welkom mee te doen tijdens het KBU.

Elk kind mag een Bijbel meenemen en eventueel een pen. Die gaan we tijdens het KBU gebruiken. Ook willen we een collecte houden, daarvoor mag u ook iets meegeven aan uw kind.

Wij zijn erg benieuwd hoe deze tijdelijke opzet gaat verlopen en zijn druk bezig alles te organiseren. Mocht u nog verdere vragen hebben dan hoor ik dat graag.


Meer informatie:
Coen van de Wetering
06 20 73 91 78
coenvandewetering@yahoo.com

Terug naar het nieuwsoverzicht