Help de puzzel compleet te maken

26 juni 2020

Als Thuisfrontcommissie zijn we erg blij met medeleven en de financiŽle ondersteuning die u aan DaniŽlle geeft, niet alleen door onze acties te steunen, maar ook door vaste bijdragen.

Al enige tijd staat er in Philalethes een bord boven op een van de kapstokken, deze hadden we al enige tijd geleden bij u willen introduceren, maar aangezien er geen mensen meer in Philalethes kwamen hebben wij dit uitgesteld tot dit moment. Dit bord dient als graadmeter om de stand wat betreft financiŽn elk jaar aan te geven, dit is letterlijk en figuurlijk een hele puzzel.

Op dit moment kunnen onze acties mede door de coronacrisis helaas geen doorgang vinden en zijn we op zoek naar mogelijkheden om acties coronaproof door te laten gaan.

Het gevolg is dat we nu een gat in de financiŽle ondersteuning voor DaniŽlle hebben, daarom willen we u vragen om structurele financiŽle ondersteuning om ook de komende jaren voldoende middelen te kunnen hebben. Elk bedrag is welkom! Via gzb.nl/oogvoorjou kunt u de mogelijkheden vinden om DaniŽlle te ondersteunen.

Dus help ons DaniŽlle ondersteunen en de puzzel compleet te maken! Alvast hartelijk dank!


Meer informatie:
Nardi Kastelein
033-2772804
tfc.danielle@gmail.com

Zie ook: Thuisfrontcommissie DaniŽlle Davelaar

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht