Reis naar RoemeniŽ

21 februari 2020

Als vrouwenvereniging 'Tot Dienst Bereid' zijn we in samenwerking met de Commissie Oost Europa bezig een reis naar Satu Mare te organiseren.
Er heeft eerder een stukje in de kerkbode gestaan. Dit stukje is een correctie / aanvulling op het vorige stukje.

Het is de bedoeling dat we als vrouwenvereniging samen met de vrouwenvereniging van Satu Mare een paar dagen gezamenlijk optrekken en per bus, op 18 juli naar de vrouwenconferentie gaan in Zalau. In overleg met Maria Bogya willen we voor de andere dagen een programma maken, met op de zondagmiddag een bezoek aan Borla en daar de kerkdienst bijwonen.

Dit alles wil niet zeggen dat er alleen leden van de vrouwenvereniging mee mogen. Iedereen uit de gemeente is van harte welkom om met ons op te trekken (graag zelfs, want we zijn in Satu Mare van harte welkom!) Voor mannen die ook graag meegaan zal voor de zaterdag een alternatief programma zijn.

Nog enkele gegevens: we hopen op 16 juli te vertrekken en op 21 juli weer terug te komen .

De kosten zijn Ä 275,--, incl. vervoer met een bus van en naar het vliegveld.

Graag aanmelden voor 1 maart, zodat de tickets besteld kunnen worden

Zijn er vragen of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met Jannie van Dijk tel. 033-277 43 97.

Zie ook: Tot dienst bereid

Terug naar de vorige pagina