Bezoek Satu Mare en Borla

5 februari 2008

Allereerst mogen wij u namens onze broeders en zusters in Satu Mare hartelijk danken voor de vele kaarten die zij tijdens de kerstdagen en de jaarwisseling van u mochten ontvangen. Zij zijn zeer blij met deze tekenen van verbondenheid uit de Gemeente Scherpenzeel.

Deze verbondenheid willen wij onderstrepen door met een groep mensen uit Scherpenzeel in de week van 12 t/m 19 juni 2008 een bezoek te brengen aan Satu Mare en Borla. Het is de bedoeling om met twee kleine busjes van negen personen op donderdag 12 juni uit Scherpenzeel te vertrekken, een keer te overnachten en dan – als alles goed verloopt – op vrijdagavond 13 juni in Satu Mare aan te komen.

De presbyters in Satu Mare hebben beloofd een programma voor ons te maken. We willen ook kennis gaan maken met ds. Arpad Boros en Elly Király in Borla.

D.V. woensdagmorgen 18 juni vertrekken we weer richting Scherpenzeel, waar we dan – na een overnachting onderweg – donderdagavond hopen aan te komen.

De kosten worden geschat op € 250,- per persoon, dat is voor de reis, de overnachtingen, koffie/thee en eten onderweg.
Om dit alles goed te organiseren is het belangrijk dat we op korte termijn – liefst voor 1 maart 2008 – weten hoeveel mensen met ons mee willen reizen.

U kunt zich aanmelden bij: Mathilde Werner, tel. 033-2773259 of Tineke Eijkelkamp, tel. 033-2772542.


Zie ook: Commissie gemeentecontacten Oost-Europa

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht