Premarriage Cour­se

4 oktober 2019

Ben je al meerdere jaren samen en denk je serieus na over de toekomst? Heb je misschien al een datum geprikt voor jullie trouwdag? Dan is de Premarriage Course echt iets voor jou!

Tijdens de Premarriage Course ga je in een ontspannen sfeer met z’n tweeŽn in gesprek over je verwachtingen voor de toekomst en wat echt belangrijk is voor je relatie. Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

De cursus is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en zich wel voorbereiden op een toekomst samen. Het kan ook zijn dat je een relatie achter de rug hebt, of een scheiding, en start met een nieuwe relatie. Misschien is je partner niet-christelijk en jij wel, of komt je partner uit een andere cultuur. Iedereen is van harte welkom.

Bij voldoende deelname zijn we van plan deze cursus ook dit jaar te geven. Graag voor zaterdag 12 oktober opgeven. De cursusdata zijn 17 en 31 oktober, 14 en 28 november en 12 december. Vanaf 18:30uur ben je van harte welkom in Philalethes waar we alle avonden starten met een hapje eten voor twee.

Voor de cursus geldt een onkostenvergoeding van Ä75,- per stel. Wanneer dit bedrag deelname verhindert, neem dan contact met ons op.

Voor meer inhoudelijke informatie kun je terecht op de website www.premarriagecourse.nl. Opgeven kan via de email: gerlindareijnoudt@gmail.com

Hennie en ds. van Goch en Gerbrand en Gerlinda Reijnoudt


Meer informatie:
ds. G. van Goch
033-743 08 35
gvangoch@hervormdscherpenzeel.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht