Hart voor het huwelijk

30 december 2022

Op 12 januari 2023 start de cursus "hart voor je huwelijk" weer. Het is een mooie gelegenheid om extra te investeren in je huwelijk. Ruim 50 stellen hebben deze cursus inmiddels gevolgd.

Vooroordelen hart voor je huwelijk
Hart voor je huwelijk echt iets voor ons? Wat mij betreft niet. Ik ga echt niet privézaken met anderen bespreken. En mijn gevoelszaken ga ik ook niet met anderen delen. Ik ga, zeker niet in een groep, iets bespreken met betrekking tot ons huwelijk. Als er geen problemen zijn, moet je ze ook niet zoeken.
We hebben geen probleem, dus de cursus is niets voor ons.

Tot onze auto voor een beurt naar de garage moest. Want van tijd tot tijd moet er het één en ander ververst worden. En staan de banden wel op de juiste spanning? Soms even een tip van de monteur en je kunt je voordeel er mee doen.
Waarom eigenlijk met de auto naar de garage? De auto loopt goed, rijdt zuinig en er zijn geen klachten. Of ik misschien met de monteur mijn rijstijl ging bespreken?
Natuurlijk doe ik dat niet!

Waarheid over hart voor je huwelijk
Bij 'Hart voor je huwelijk' zit je niet met anderen te praten over je huwelijk. Je praat in een gezellige en ongedwongen sfeer, alleen met je eigen vrouw over je eigen huwelijk. Soms, als je wilt, deel je iets algemeens met anderen, maar wat van jullie is, blijft van jullie.
En het gaat niet om je huwelijk waar iets mis mee zou zijn. Het gaat om verbreden en verdiepen. Om verversen en tips. Wat je daarmee doet, bepaal je als echtpaar zelf.

En ach, wie wil nou niet 6 avonden samen met je man/vrouw een gezellige avond hebben. Dat alleen is al de moeite waard.

De cursus is bedoeld voor echtparen die 1 tot 60 jaar getrouwd zijn. onkosten zijn € 55,- per echtpaar. Hiervoor ontvang je een cursusmap, twee keer een maaltijd en allerlei lekkers. Wanneer de onkosten een bezwaar zijn om mee te doen, is hiervoor altijd een oplossing te vinden. De avonden die in Philalethes gehouden worden zijn dit keer gepland op de donderdag. De data zijn: 12 en 26 januari, 9 en 23 februari en 9 en 23 maart. De eerste en de laatste avond beginnen we om 18.30 uur met een maaltijd. De andere avonden starten we om 19.30 uur.
Voor verdere informatie en opgave kun je terecht bij Gerard van de Weerd, gvandeweerd@hervormdscherpenzeel.nl of telefonisch 06-42 59 86 59.
Van harte welkom!

Corianne en Evert van Bennekom
Truus en Gerard van de Weerd


Meer informatie:
Gerard van de Weerd
06 42 59 86 59
gvandeweerd@hervormdscherpenzeel.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht