Alles wat je nodig hebt

21 september 2018

Mag ik me er even mee bemoeien? Wat is dat ene ding dat jou ervan weerhoudt om vreugde te ervaren? Wat zou je invullen op dit lijntje: ‘Ik zou gelukkig zijn als...’? als ik genezen ben, als ik promotie gemaakt heb, als ik getrouwd ben, als ik weer vrijgezel ben, als ik rijk ben. Hoe zou jij deze zin afmaken? En dan nu, met je antwoord in gedachten, wil ik je nog een vraag stellen. Als dat schip met geld nooit binnenloopt, als je droom nooit uitkomt, als de situatie nooit verandert, zou je dan evengoed gelukkig kunnen zijn? Als dat zo is, dan... is het tijd om te ontdekken wat jij allemaal hebt in je Herder. Je hebt een God die je hoort, de kracht van de liefde die je ruggensteun geeft, de Heilige Geest die in je woont en de hemel om naar uit te kijken. Als je de Herder hebt, heb je genade voor elke zonde, leiding bij elke stap, een lamp om elke duistere hoek mee te verlichten en een anker in iedere storm. Je hebt alles wat je nodig hebt.

Zomaar een stukje uit een dagboek van Max Lucado naar aanleiding van Filippenzen 4:19 “Mijn God zal uit de overvloed van zijn majesteit elk tekort van u aanvullen, door Christus Jezus”.

Raakt dit u? Wilt u verandering? Graag willen wij met u een stukje ‘meelopen’ om u daarin te ondersteunen. Neem gerust contact op met uw predikant, wijkouderling of met de contactpersoon van de vertrouwenspersonen, tel.: 033-2774084 of vertrouwenspersonen@hervormdscherpenzeel.nl


Zie ook: Vertrouwenspersonen

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht