Bidden voor familie De Wit

5 mei 2020

Gerard en Janneke vragen weer ons gebed. Gebed is de motor achter hun uitzending.

Wilt u/ wil jij God danken voor:

  • Gezondheid van hen allemaal tijdens deze coronapandemie.
  • De verbondenheid met buren die ze geproefd hebben met Pasen. Zij hebben aan 130 buren een bloem met een bemoedigend kaartje gebracht. Veel (met name oudere) buren waren zeer ontroerd en hebben dit heel erg gewaardeerd. Dank dat God zichzelf op deze manier liet zien.
  • De podcast die Gerard twee keer per week inspreekt voor de huiskring en andere (niet-gelovige) belangstellenden. Gerard gaat het boek Marcus door. Dit slaat aan, de luisteraars vinden het fijn om meer van Jezus te leren.

Wilt u/ wil jij God bidden voor:

  • De buren waar ze veel mee optrekken. De buren zijn, mede door de podcast, erg geïnteresseerd in de Bijbel en Jezus. Toch ondervinden ze veel hobbels. Bid dat ze met Jezus zelf in aanraking mogen komen.
  • Ze spreken veel met een andere buurvrouw. Ze is alleen, nieuwsgierig, weet van iedereen wat af. Maar ondertussen heeft ze een heel zacht hart. Ook zij wilde de afgelopen week de podcast van Gerard ontvangen. Bidt dat God in haar zachte hart werkt, zodat haar focus op Hem komt te liggen en niet op wat andere mensen doen.
  • Verdere creativiteit, om toch op andere manieren een lichtend licht te kunnen zijn.
  • De kinderen. Het gaat goed thuis, maar het niet met vriendjes buiten kunnen mogen spelen en geen school/Kita, vraagt momenteel wel het één en ander van ze. Bid om geduld, om goed met elkaar om kunnen gaan, plezier en om goed om kunnen gaan met emoties.

Gerard en Janneke bedanken u/jou hartelijk voor het gebed en sluiten hun gebedsmail af met:
'We wensen u Gods zegen in deze bijzondere tijden. 'Bleibt gesund!', zoals men dat hier veel tegen elkaar zegt.'


Zie ook: Zendings- en evangelisatiecommissie

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht