Telefonische steun DMW Scherpenzeel

24 april 2020

We leven met elkaar in een vreemde en spannende tijd. Voor iedereen zijn de gevolgen van het Corona virus merkbaar. Al is de impact voor iedereen anders. Het is mooi om te zien dat mensen in deze tijd er voor elkaar willen zijn en er allerlei mooie ideeŽn ontstaan om elkaar tot een hand en een voet te zijn. Ook Stichting Schuilplaats wil zich in deze tijd inzetten voor mensen die dat nodig hebben.

Op dit moment voeren wij geen face-to-face gesprekken op onze locaties maar daarvoor in de plaats bieden wij telefonische gesprekken aan. Juist wanneer u te maken heeft met 'onzichtbare' zorgen, kan het fijn zijn om dit te delen. Denk hierbij aan eenzaamheid, somberheid, spanningsklachten, relatieproblemen of opvoedingsvragen. Tijdens een telefonisch gesprek, wat ook met een beeldverbinding kan, willen wij u tot steun zijn, een luisterend oor bieden en advies geven. Dit kan zowel ťťnmalig als meerdere keren aangeboden worden. Ook kan besloten worden om het traject, na de opschorting van de maatregelen, voort te zetten op onze locatie.

U kunt zich aanmelden voor deze telefonische consulten via onze website: www.stichtingschuilplaats.nl of via ons algemene telefoonnummer: 0318 - 54 78 70. Hartelijke groet en veel sterkte toegewenst in deze tijd.

HenriŽtte van der Linden (DMW Scherpenzeel)


Dit is een nieuwsbericht van de diaconie

Terug naar het nieuwsoverzicht