Diaconaal project 2023

20 maart 2023

Dienstenboekje
www.webshopvoorjaarsmarkt.nl  staat tot en met 25 maart open voor inschrijvingen op activiteiten en workshops.
Kun je niet zo goed overweg met de computer? Misschien kunnen kleinkinderen, kinderen of buren helpen die wél handig zijn met de computer. Schroom niet om hulp te vragen; zij kunnen vast wel helpen. Of andersom; ken je gemeenteleden die niet zo handig met de computer zijn, biedt dan even je hulp aan.

Voorlopige opbrengst Voorjaarsmarkt
De voorlopige opbrengst van de voorjaarsmarkt bedraagt € 12.800,- .
We kijken als voorjaarsmarktcommissie dankbaar terug op een geslaagde voorjaarsmarkt. Er was een fijne en gezellige sfeer. Het was heerlijk om elkaar weer te kunnen zien en spreken en ook bezig te kunnen zijn. Echt van jong tot oud heeft zich voor het goede doel ingespannen. Heel leuk. We willen iedereen dan ook heel hartelijk bedanken voor zijn of haar inzet en financiële ondersteuning. Bovenal zijn wij God dankbaar dat dit weer mogelijk was en dat dit een heel mooi resultaat heeft opgeleverd.  

Opbrengst Voorjaarsmarkt
Dit prachtige bedrag is bestemd voor de uitzending van onze plaatsgenoten Gerbrand en Gerlinda Reijnoudt en hun gezin door de MAF. MAF vliegt voor kerken en (hulp)organisaties wereldwijd, omdat zij geloven dat alle mensen bereikt moeten worden met Gods liefde. Juist in bergachtig gebied met nauwelijks begaanbare wegen kunnen er door inzet van MAF-vliegtuigen levens gered worden.


Terug naar het nieuwsoverzicht