Voorjaarsmarkt

16 maart 2019

We mogen terug kijken op een heel geslaagde voorjaarsmarkt. Vrijdag 15 maart bruiste heel Philalethes van de activiteiten.† Jong en oud deed zijn en haar best om het een ieder naar de zin te maken.
De hal van Philalethes was vrolijk versierd met een megaslinger die de kinderen van de Benjaminclub in elkaar hadden geknutseld. Ook bezorgden de kinderen menigeen een lekkere taart of kiprollade. De kinderen van BETWEEN waren druk geweest met het inpakken van wel 500 cadeautjes voor de grabbelton en daarmee maakten ze heel wat kinderen deze avond blij.† Ook hielpen deze kids mee met het enveloptrekken. Super gedaan!

Rond 17.00 uur waren de laatste buien weg getrokken en konden ook de buitenactiviteiten doorgaan. De tieners van Basixs bakten daar broodjes hamburger, frikandel en kroket, terwijl de jongeren van het knipperlicht stokbroodjes bakten boven een vuurtje.
De jongeren van CHILL-OUT deden goede zaken in de schiettent en met het Xbox 360 Kinect sporten.

In de grote zaal was het een gezellige drukte met de perenboom, de dienstenveiling, de bloemenhoek en nog vele andere stands. In de Ruif vermaakten de kinderen zich opperbest met o.a. sjoelen, ballonprikken en gatenkaas. In de kleine zaal kon men in alle rust snuffelen tussen de vele boeken. Op de bovenverdieping was er veel belangstelling voor het haarvlechten, nagels lakken, de portretfotograaf en de dameskledingbeurs.

De voorjaarsmarkt levert de komende tijd nog veel contacten op binnen de gemeente door de vele inschrijvingen op de aangeboden workshops en aankopen van diensten. Bovendien heeft de markt nu al Ä 11.200,- opgebracht. Dit prachtige bedrag is bestemd voor het Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg in Oosterbeek.
Iedereen die op welke wijze dan ook aan het slagen van de voorjaarsmarkt heeft bijgedragen, willen we heel hartelijk bedanken. De voorjaarsmarktcommissie houdt zich aanbevolen voor verbeterpunten of suggesties voor volgend jaar. U kunt deze doorgeven aan Truus van de Weerd, truus_vandeweerd@hotmail.com of tel. 033 2774071.

Producten & dienstenaanbod Voorjaarsmarkt 
Er zijn al heel veel aanmeldingen binnen voor de diverse workshops en diensten maar er is hier en daar nog ruimte om mee te doen. 
Bent u of ben jij niet in de gelegenheid geweest om naar de Voorjaarsmarkt te komen om in te schrijven voor een workshop? 

> Download het boekje met de diensten en workshops waarvoor je nog kunt inschrijven

Bij verschillende activiteiten uit het Producten- en dienstenboekje 2019 zijn nog plaatsen beschikbaar. U kunt zich hiervoor nog inschrijven tot 31 maart 2019.

Hoe? Doe een dichtgeplakte envelop met het bedrag bestemd voor de voorjaarsmarkt in de brievenbus van Janneke den Boer-Ritmeester, Oosteinde 38. Vermeld daarbij uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en de naam van de activiteit/ workshop waarvoor u zich wilt inschrijven.
Let op: eventuele onkosten betaalt u aan de aanbieder.
Voor de informatie en de kosten verwijzen wij u naar het Producten- en dienstenboekje dat u hierboven kunt downloaden.

Hebt u verder nog vragen hierover, belt u dan naar Janneke den Boer-Ritmeester 0651428770.

Activiteit/workshop

Aantal beschikbare plaatsen

12

Herbergmiddag

Niet gelimiteerd

14

Lentemarkt Boschhoeve

2

15

Kinderboerderij

Niet gelimiteerd

16

Bloemschikken

22

17

Handletteren

3

18

Kerststerren

5

19

Kerstkrans

18

20

Luxe kaarten (26-3)

3

20

Luxe kaarten (9-4)

3

22

Kerkpleinbarbecue

Niet gelimiteerd

23

Zomerse gezelligheid (31-7)

6

23

Zomerse gezelligheid (14-8)

9

24

Stamppotdiner

6

25

Mannenontbijt

39

28

Heel Scherpenzeel bakt

7

29

Bijbelse kijk op voeding (10-5)

1

29

Bijbelse kijk op voeding (13-9)

9

30

Bijbels Hebreeuws

2

31

Persoonlijke voorbede

Niet gelimiteerd

32

Zing een nieuw lied!

Niet gelimiteerd

33

Filmavond

27

34

Landgoedwandeling

16

35

Stadswandeling

25

36

Dagje strand

Niet gelimiteerd

38

Hikingtour

3

39

Motortocht

8

40

Sjoelen

Niet gelimiteerd

41

Racefiets

11

42

Zeilen

Niet gelimiteerd


Zie ook: Diaconale werkgroep

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht