Stichting MM Egypte

26 januari 2018

Marja en Margreet hebben genoten van jullie aanwezigheid zondag 14 januari jl. Het was voor hen goed om te zien dat het werk in Egypte zo breed wordt gedragen. Vol goede moed vliegen ze over een paar dagen naar hun nieuwe werkplek, wetend dat er mensen in Scherpenzeel zijn, die met hen meeleven. We hopen dat u gebruik maakt van de boekenlegger en zo in gebed met hen meeleeft.

Tijdens de ontmoeting werden er machtigingskaarten uitgedeeld: op deze wijze kan er eenvoudig (na draagkracht) structureel worden bijgedragen. Wilt u/wil jij dat ook, maar hebt u/heb jij geen kaart ontvangen? De kaarten zijn nog mee te nemen. Ze liggen in Philalethes en op de tafel onder de toren. Een kaart aanvragen kan ook via info@mmegypte.com, Of zo u wilt een telefoontje naar 033-2772804. Wilt u de nieuwsbrief van Marja en Margreet ontvangen? Daarin treft u actuele informatie en ook actuele gebedspunten aan. Dat kan ook via de genoemde wegen. Bezoek ook eens de site www.mmegypte.com. Voor het eerst zijn Marja en Margreet op deze wijze te volgen. De website is openbaar. U begrijpt dat de nieuwsbrief meer specifieke informatie zal geven.

Als stichting willen we u en jou bedanken voor het vertrouwen en wensen we Marja en Margreet vanaf deze plek van harte Gods zegen en bescherming toe.

Piet Top, Wim Thomassen, Nardi Kastelein


Zie ook: Zendings- en evangelisatiecommissie

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht